Tabara foto

Cot la cot cu 7 zile

Fotografiaza si expune impreuna cu membrii grupului 7 zile in tabara care va avea loc la Ocna Sugatag, Maramures, in perioada 6-12 iunie 2009.

Bumbut, Calinescu, Dorolti, Ghetie si Tishkovets se reunesc intr-o noua tabara foto la care vor putea participa inca 20 de invitati.
Fotografii iti vor impartasi experienta lor si, prin rotatie, vei cunoaste modalitatea de lucru a fiecaruia. Vei descoperi impreuna cu ei traditiile Rusaliilor si tinutul Maramuresului si vei afla afla ce inseamna presiunea, concurenta, emotia fotografierii, dar si distractia.
Seara de seara, membrii grupului 7 zile, alaturi de invitati, vor comenta cele mai reusite imagini ale zilei. Vei alege impreuna cu ei fotografiile care vor fi expuse pe 12 iunie, la Baia Mare.

Pretul workshopului este de 480 euro si include demipensiune pentru 7 zile (8 nopti, mic dejun si cina) si costurile vernisajului.
Invitatii sunt asteptati in data de 5 iunie, la Ocna Sugatag, incepand cu orele 16.00. Pentru nelamuriri in legatura cu transportul, contacteaza organizatorii.

Daca vrei sa-ti faci o idee despre cum se desfasoara o tabara 7 Zile, arunca o privire aici :
http://www.foto-magazin.ro/flash_open.php?art=flash_7zile_jurnal1.php
http://www.badorgood.com/blog/gserban/post/importanta-subiectului-66

Pentru ca numarul de locuri este limitat – vor putea participa maxim 20 de invitati -, inscrierea se face in ordinea achitarii a jumatate din taxa, echivalentul a 240 euro la cursul zilei, in contul:
Asociatia Fotografica “7Zile” , CIF 15076236, Baia-Mare, bd.Unirii 1
Cont : RO94 CECE MM0143RON0047529

Pentru mai multe amanunte: cot_la_cot@7zile.ro

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.