Targul de nunti Ghidul Miresei

Intre 27 si 29 septembrie Targul Ghidul Miresei, organizat in Centrul Expozitional Romexpo, aniverseaza cea de a X-a editie.

Targul de nunti Ghidul Miresei
Targul de nunti Ghidul Miresei

Organizatorii au pregatit viitorilor miri un nou numar al revistei Ghidul Miresei si premii de peste 10.000 de euro: o nunta completa, o luna de miere, rochii de mireasa, accesorii, sedinte foto, muzica pentru nunta, bijuterii si accesorii.

In plus, doar la Targul de nunti Ghidul Miresei viitorii miri pot profita de lichidarile de stoc la colectiile din 2013 cu reduceri de pana la 80% si oferte promotionale pentru nuntile din 2014. Rochiile de mireasa cu preturi de la 1500 de euro sunt reduse pana la 300 de euro, iar ofertele pentru meniurile restaurantelor incep de la doar 30 de euro.

Specialisti in organizarea nuntii vor oferi consiliere si sugestii conform tendintelor sezonului 2014 pentru decorul nuntii, alegerea salonului de nunta, accesoriile mirilor, pachete foto-video, verighete, invitatii, muzica pentru nunta, totul pentru un eveniment perfect.

Locatie: Pavilionul C6, Centrul Expozitional Romexpo
Pret bilet de intrare: 15 lei. Biletele se pot achizitiona la intrarea in Centrul Expozitional Romexpo.
Program:
 Vineri, 27 Septembrie: 10:00 – 20:00
 Sambata, 28 Septembrie: 10:00 – 20:00
 Duminica, 29 Septembrie: 10:00 – 18:00

Vineri 27 septembrie ora 11:00, in deschiderea Targului Ghidul Miresei, Bianca si Victor Slav isi vor alege tortul de nunta dintre ofertele prezentate la targ. Una dintre rochiile de mireasa pe care la va purta Bianca la nunta, creatie proprie, va fi expusa in cadrul targului.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.