TP-LINK: noi produse si suport tehnic prin telefon pentru clienti

TP-LINK extinde în România serviciile de suport tehnic, prin lansarea unei linii telefonice dedicate şi a secţiunii de Live Chat. Noua linie de suport, accesibilă din România, în zilele lucrătoare, în intervalul 10:00-19:30, oferă consultanță în limba română pentru posesorii de echipamente TP-LINK, inclusiv asistenţă pentru instalarea routerelor, informaţii tehnice despre toată gama de produse şi suport pentru configurarea reţelelor casnice sau de la birou.

suport tehnic prin telefon
suport tehnic prin telefon

Serviciul este disponibil şi în limba engleză pentru utilizatorii din Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Kosovo, Serbia-Muntenegru şi Macedonia.

Odată cu înfiinţarea liniei de suport tehnic prin telefon, TP-LINK România introduce şi un nou canal de comunicare digitală sub forma live chat-ului, accesibil din pagina de Internet www.tp-link.ro.
Prin intermediul acestui serviciu, utilizatorii de produse TP-LINK pot intra în legătură directă cu un specialist în reţelistică, direct de pe calculator, tabletă sau smartphone. Folosind noile canale de comunicare directă, utilizatorii pot primi în timp real consultanță tehnică și răspunsuri la întrebările legate de produsele TP-LINK.
În afara orelor de program, utilizatorii pot folosi în continuare formularul de suport dedicat (http://www.tp-link.ro/support/contact) sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.

Linia de suport tehnic prin telefon este disponibilă între orele 10:00-19:30, în fiecare zi lucrătoare, la numărul de telefon: +4 031 1011290 (număr cu tarif normal, TP-LINK oferind serviciile de suport tehnic în mod gratuit).

TP-LINK NC200 – camera cloud range extender încorporat

TP-LINK NC200  camera cloud range extender încorporat
TP-LINK NC200

Camera cloud TP-LINK NC200 este un dispozitiv Wi-Fi pentru monitorizarea audio – video a încăperilor. Oferind suport pentru live streaming prin platforma de cloud proprie, permite vizualizarea de la distanță a evenimentelor din casă sau de la birou. Folosind aplicaţia tpCamera, utilizatorii pot obţine imagini în timp real pe orice dispozitiv mobil conectat la Internet. Pe lângă înregistrarea activităţilor, camera oferă posibilitatea de a crea notificări prin email pentru evenimentele detectate.

TP-LINK NC200  camera cloud range extender încorporat
TP-LINK NC200

Mai mult, camera cloud TP-LINK NC200 poate fi folosită şi ca range extender, contribuind la extinderea acoperirii semnalului wireless oferit de router. Dispozitivele mobile se pot conecta la hot spot-ul creat de cameră, acesta oferind viteze de acces la Internet de până la 300 Mbps. Datorită design-ului compact şi a conectivităţii wireless, noua cameră TP-LINK NC200 permite o amplasare flexibilă.

TP-LINK RE210 – un range extender wireless cu viteze de până la 750 Mbps

TP-LINK RE210
TP-LINK RE210

RE210 este cel mai rapid range extender din portofoliul TP-LINK, care oferă viteze totale de până la 750 Mbps. Cu suport pentru standardul Wi-Fi 802.11ac, noul amplificator poate atinge până la 433Mbps în banda de frecveță de 5GHz și până la 300Mbps în banda de frecvență de 2.4GHz. Cei care au nevoie de maximum de performanţă, pot activa modul pentru viteză superioară care optimizează utilizarea lățimilor de bandă ale ambelor frecvențe, 5GHz și 2.4GHz, pentru a crea o conexiune superioară. În acest mod de folosire, una dintre benzile de frecvență este utilizată pentru trimiterea datelor și cealaltă bandă pentru primirea acestora. Acest tip de configurare este ideal pentru aplicațiile consumatoare de bandă, precum streaming-ul video HD sau jocurile online. Tehnologia dual band asigură compatibilitatea cu orice router Wi-Fi sau access point. Cele două antene externe extind şi mai mult aria de acoperire, asigurând o distanţă mai mare pentru conectarea dispozitivleor mobile.
TP-LINK RE210 este echipat cu un port Gigabit Ethernet, facilitând conectarea unui singur dispozitiv prin cablu.

TP-LINK UH 720 – Hub USB 3.0 pentru conectarea simultană a până la 7 dispozitive

TP-LINK UH 720 Hub USB 3.0
TP-LINK UH 720 Hub USB 3.0

Hub-ul UH720 oferă suport pentru toate tipurile de dispozitive conectabile prin portul USB, inclusiv dispozitivele de stocare de date, mouse-uri sau imprimante. Porturile USB 3.0 oferă viteze de transfer a datelor de 10 ori mai rapide decât standardul USB 2.0, de până la 5Gbps. UH720 este echipat cu două porturi de 5V/2.4A, ideale pentru încărcarea smartphone-urilor sau tabletelor, datorită faptului că identifică automat dispozitivele cu sistem de operare Android sau iOS, ajustând consumul de energie. Hub-ul USB protejează toate dispozitivele conectate de scurtcircuit, supracurent, supraîncălzire şi de supratensiune.

Noile produse vor fi disponibile pe rafturile magazinelor începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, la preţuri pornind de la 209,99 lei pentru camera cloud NC200, 299,99 lei pentru range extender-ul RE210 şi 269,99 lei pentru Hub-ul USB UH720.

fotostefan

One thought on “TP-LINK: noi produse si suport tehnic prin telefon pentru clienti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.