Kingston DataTraveler Max Gen 2 – stick memorie USB 3.2 cu viteze foarte mari

Kingston DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2 este noul stick memorie dotat cu interfață Type-C, cu capacitate de până la 1 TB și viteză de până la 1 GB/s.

poza stick memorie usb Kingston DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2
Kingston DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2 – stick memorie usb

DataTraveler Max USB 3.2 Gen2 este un SSD extern miniaturizat, prezentat sub formă de stick USB. DataTraveler Max (DT Max) oferă viteze record de până la 1,000MB/s citire și 900MB/s scriere(1), fiind unul dintre cele mai rapide stick-uri USB de pe piață și primul de acest gen.
Dacă nu mă înșel aceste performanțe sunt duble față de un SSD pe SATA3 și în ton cu multe dintre SSD-urile de buget care vin de obicei în format USB.

DT Max vine cu un design ce are în vedere portabilitatea și confortul în utilizare. În acelaşi timp, carcasa sa cu slider protejează conectorul USB atunci când nu este utilizat. Este disponibil în capacități mari de până la 1TB(2), fiind ideal pentru transferul şi stocarea de fişiere mari, precum fotografii, videoclipuri 4K/8K, muzică și multe altele.

poza stick memorie mare usb rapid laptop
DT Max – stick memorie usb-c

Adăugarea unei bucle pentru a putea fi legat la chei, dar și a unui indicator LED pentru status, îl face să fie companionul ideal pentru utilizatorii care au nevoie de stocare la purtător.

Citește și: 8 cadouri de Mos Nicolae pentru pasionatii de fotografie

DataTraveler Max este disponibil în capacități de la 256GB la 1TB, oferind 5 ani garanție și suport tehnic gratuit.

Kingston DataTraveler Max stick memorie USB 3.2 – specificații:

◾Dimensiuni: 82.17 mm x 22.00 mm x 9.02 mm
◾Greutate: 12g
◾Temperatură funcționare: 0°C~60°C
◾Temperatură stocare: -20°C~85°C
◾Garanție și suport: 5 ani garanție cu suport tehnic gratuit
◾Compatibilitate: Windows® 10, 8.1, Mac OS (v. 10.14.x +), Linux (v. 2.6.x +), Chrome OS™

Momentan nu este cunoscut un preț oficial pentru noul stick Kingston DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2. Dar având în vedere însă capacitățile și vitezele de transfer ale noului stick memorie USB 3.2, să nu ne mirăm dacă prețul va fi apropiat de cel al unui SSD extern cu dimensiuni mai mari.

Stick-uri memorie USB 3 sunt disponibile la eMag sau la PCgarage.ro sau la evoMag

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

cel.ro

1 Vitezele pot varia în funcție de hardware-ul și software-ul folosit deținut de utilizator.

2 O parte din capacitatea de stocare listată pe un dispozitiv de stocare Flash este utilizată pentru formatare și alte funcții si, prin urmare, nu este disponibilă pentru stocarea datelor. Ca atare, capacitatea reală disponibilă este mai mica decât cea listată în specificații. Pentru mai multe informații accesați Kingston’s Flash Memory Guide.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.