Sony CEA-G320T si CEA-G640T noile carduri CFexpress Type A

În același timp cu lansarea camerei FX30, Sony a anunțat și lansarea a două noi carduri de memorie CFexpress Type A – CEA-G320T și CEA-G640T. Ambele sunt carduri de mare capacitate care oferă performanță de înaltă viteză atât pentru citire, cât și pentru scriere.

poza card memorie CFexpress Type A CEA-G640T
CFexpress Type A CEA-G640T

Cardurile de memorie CFexpress Type A: CEA-G320T și CEA-G640T

Cardul de memorie compact, de înaltă performanță, CFexpress Type A CEA-G320T va fi disponibil din luna octombrie, (CEA-G320T), în vreme ce cardul de memorie CFexpress Type A CEA-G640T[xv] va fi disponibil în decembrie. În plus față de cardurile existente de 80GB și 160GB, se vor adăuga în gama existentă și carduri de mare capacitate de 320GB și 640GB[xvi].

infinity.ro

Aceste carduri de mare capacitate suportă performanță de înaltă viteză cu o viteză maximă de scriere de până la 700MB/s și Video Performance Guarantee „VPG400″, ce oferă viteze de scriere susținute de până la 400MB/s, permițând și înregistrare video 4K 120p.

Citește și: Sony SF-G 32GB in test – card de memorie SD rapid si rezistent

Noile carduri de mare capacitate au întrunit specificațiile TOUGH, ceea ce înseamnă că au fost certificate ca fiind rezistente la apă, la praf, (IP57) și suficient de robuste încât să suporte filmare stabilă, de lungă durată în medii de înregistrare diferite[xvii].

Preț carduri CFexpress Type A

Noile carduri Sony carduri CFexpress Type A au un preț de 650$ USD – modelul CEA-G320T, repsectiv 1250$ USD pentru modelul CEA-G640T. Pentru preț actualizat verificați la F64 sau la Photosetup sau la eMag.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

[xv] Cardul de memorie CEA-G640T poate fi utilizat cu următorele camere, iar versiunea de software a camerei trebuie să fie precum cea listată în continuare: Alpha 1 (Ver.1.31 sau superioară), Alpha 7S III (Ver.2.11 sau superioară), and FX3 (Ver.2.00 sau superioară).
[xvi] 1 GB = un milion de bytes. O parte din capacitatea acestui card este folosită pentru fișierele de sistem și poate varia.
[xvii] Performanța reală poate varia, pe baza condițiilor de mediu și a celor de utilizare. Sony nu garantează pentru pagubele în ceea ce privește datele înregistrare sau ale cardului în nicio situație sau condiție.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.