Sony CEB-G480T si CEB-G240T carduri de memorie CFexpress – capacitate mare de stocare si viteza ridicata de transfer

Sony anunță noile modele de memorie CEB-G480T și CEB-G240T, cele mai recente adiții la gama de carduri G CFexpress Type B. Datorită capacității extinse de stocare și a vitezei mari, creatorii de conținut beneficiază acum de mai multă fiabilitate și mai multă stabilitate, cu cele mai noi carduri de la Sony.

Sony CEB-G480T sony CEB-G240T carduri de memorie CFexpress fotografie
Sony CEB-G480T si CEB-G240T carduri de memorie CFexpress

Carduri de memorie CFexpress rapide și fiabile

Modelul CEB-G480T (480 GB) oferă o viteză maximă de citire de 1850 MB/s și o viteză maximă de scriere de 1750 MB/si, în timp ce modelul CEB-G240T (240 GB) oferă o viteză maximă de citire de 1850 MB/s și o viteză maximă de scriere de 1600 MB/si. Seria CEB-G este special concepută pentru fotografii profesioniști, videografii și entuziaștii ce doresc să își eficientizeze fluxurile de lucru cu ajutorul vitezei mari și a fiabilității extraordinare. Astfel, datorită vitezei ridicate de scriere, noile carduri pot fi utilizate alături de camere foto de înaltă rezoluție.

Ambele carduri oferă un transfer rapid de date către un computer cu ajutorul cititorului de carduri CFexpress Type B MRW-G1 (comercializat separat). Noile carduri asigură și un flux de lucru fluid la gestionarea fotografiilor de înaltă rezoluție și a clipurilor video cu bitrate mare, eficientizând astfel timpul de realizare a proiectelor.

De asemenea, modelele CEB-G480T și CEB-G240T includ aplicații de scanare și recuperare a software-ului, în așa fel încât utilizatorii să nu-și mai facă griji pentru nimic.

De exemplu, atunci când este folosită cu cititorul de carduri MRW-G1 (comercializat separat), aplicația Media Scan Utility de la Sony scanează automat cardul de memorie CFexpress Type B, informând utilizatorul cu privire la starea acestuia și la limita de stocare.

Citeste si: 5 programe de recuperare a fotografiilor sterse de pe carduri de memorie sau stick-uri USB

În plus, niciun moment captat nu este pierdut, datorită programului de descărcare Memory Card File Rescue pentru utilizatorii cardurilor de memorie Sony, care recuperează fișierele șterse din greșeală în cele mai comune formate actuale. *Media Scan Utility și Memory Card File Rescue sunt disponibile pentru descărcareii.

Sony CEB-G480T si CEB-G240T – Durabilitate sporită

Noile carduri din această serie sunt mai rezistente ca niciodată, modelele CEB-G480T și CEB-G240T oferind o rezistență de 5 ori mai mare la căderiiii și de 3 ori mai mare la îndoireiii fiind, de asemenea, capabile să funcționeze perfect atunci când sunt expuse la temperaturi extreme, raze X, câmp electrostatic și lumină solarăⅳUV.

evomag.ro

Noile modele de carduri CEB-G480T și CEB-G240T au dimensiunile de 29.6mm x 38.5mm x 3.8mm și cântăresc aproximativ 10g fiecare.

Preț și disponibilitate Sony CEB-G480T si CEB-G240T

Modelele CEB-G480T și CEB-G240T vor fi disponibile începând cu luna aprilie, la un preț de aproximativ 1950 lei pentru modelul CEB-G480T și 1250 lei pentru modelul CEB-G240T.

Pentru preț actualizat verificați la eMag (vezi ofertele) sau la F64 (vezi ofertele) sau la Photosetup (verifica ofertele)

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Note:
i Performanța reală poate varia și depinde de mediu și de condițiile de utilizare.
ii Disponibil la www.sony.net/memorycard. Nu este suportată recuperarea datelor pentru fișierele protejate prin copiere și pentru fișierele care conțin date din jocuri. Este posibil ca nu toate datele să poată fi recuperate.
iii Comparat cu standardul CFexpress type B în condițiile de testare Sony. Acest lucru nu garantează că acest model de card de memorie CFexpress Type B nu va fi deteriorat sau că datele vor rămâne intacte în toate condițiile.
ⅳ Acest lucru nu garantează că acest model de card de memorie CFexpress Type B nu va fi deteriorat sau că datele vor rămâne intacte în orice condiții.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.