VANITY HIM – Alexandru Ciucu

Designerul Alexandru Ciucu a lansat pe 26 februarie 2009 in sala Atlas a Hotelului Radisson SAS colectia VANITY.HIM de Ceremonie si SmartBusiness 2009.

Colectia VANITY.HIM vorbeste despre barbatul rafinat, elegant, intotdeauna atent la detalii. Mandru de ceea ce este, EL este capabil sa puna in valoare hainele pe care le poarta si sa imprime in viziunea celorlalti un stil propriu, masculin, ce il individualizeaza.

Designerul a folosit tesaturi de cea mai buna calitate: matase, lana cu matase, brocarturi, satinuri, cu diverse motive florale sau geometrice. Culori ca argintiu, ivoire, maron, bleumarin, insotite bineinteles de negru sau alb, sunt imbinate armonios pentru crearea conceptului de ceremonie si eleganta. Elementul principal este redingota, “ruda rebela a fracului” cum o defineste designerul. Din matase brocart sau in combinatii de mat cu lucios, redingota este propusa pentru a pastra aceeasi nota de eleganta si sobrietate. Predomina camasile cu dantela, accesorile aristocrate cum sunt esarfa, acul de cravata sau braul.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

One thought on “VANITY HIM – Alexandru Ciucu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.