Videoproiectorul anului 2012-2013: Epson EH-TW9000W

Asociaţia Europeană a Imaginii şi a Sunetului (EISA) a desemnat videoproiectorul Epson EH-TW9000W modelul anului 2012-2013 în Europa. Membrii juriului EISA, provenind de la 50 de publicaţii de specialitate din 19 ţări europene, au apreciat calitatea deosebită a imaginii, tehnologia de compensare a mişcării, dar şi modul simplu în care poate fi instalat proiectorul.

Videoproiector Epson
Epson EH-TW9000W

Epson EH-TW9000W, vârf de gamă, este primul proiector Full HD 3D wireless de pe piaţă. Modelul oferă o experienţă tridimensională uimitoare, oferind acelaşi nivel de luminozitate de 2.400 de lumeni atât pe alb, cât şi pe tonurile de culoare (în mod tradiţional luminozitatea era măsurată numai pe alb, intensitatea pe culoare fiind mult scăzută). De asemenea, pentru o experienţă home cinema desăvârşită, proiectorul oferă o rată de contrast ridicată de 200.000:1.

Videoproiector Epson
Videoproiector Epson EH-TW9000W

În plus, proiectorul dispune de conectivitate Full HD wireless completă, astfel încât orice pasionat de filme, jocuri sau sport se poate bucura de o experienţă 3D autentică şi de imagini 2D de înaltă calitate în confortul propriei case.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.