A inceput Comic Con 2014

Comic Con, cel mai important eveniment dedicat pasionatilor de benzi desenate, animatii, jocuri video, seriale tv si filme a inceput inca de vineri, 9 mai 2014, in Bucuresti.

East European Comic Con (EECC)
Comic Con Bucuresti 2014

Spre deosebire de editia de anul trecut, East European Comic Con (EECC) se desfasoara la Romexpo. Si cu toate ca spatiul de la Romexpo este mai mare decit cel oferit de Palatul National al Copiilor (conform unor surse ar fi chiar de 5 ori mai mare!), totusi a fost foarte aglomerat.

In afara de invitatii de onoare, actorii: Jason Momoa, Mark Sheppard si Natalia Tena, la Comic Con aveti ocazia sa intilniti personalitati din domeniile benzilor desenate, literaturii, cosplay-ului, dar si multi altii.

In plus la Comic Con puteti participa la activitati precum sesiuni de intrebari si raspunsuri cu actorii invitati, sesiuni de autografe si fotografii cu acestia, boardgames (jocuri de societate), diverse concursuri, cum ar fi concursul de Quiz, concursul de costume (cosplay). Si apropo de cosplay, concursul respectiv este jurizat de: Kamui, Yaya Han si Giada Pancaccini. Dupa cum vedeti in imaginea de mai jos cele trei fete nu au uitat de selfie 🙂

cosplay slefie
Kamui ,Yaya Han,Giada Pancaccini

Si un scurt moment din concursul de cosplay – Ace black soldier from Halo:

Duminica, 11 mai 2014, este ultima zi a celei de a doua editii a East European Comic Con (EECC), iar daca vreti sa faceti poze cit mai reusite “inarmati-va” cu cel mai bun aparat foto, cu cel mai bun obiectiv pe care vi le permiteti si nu in ultimul rind cu multa rabdare, deorece cele trei spatii de la Romexpo sunt arhipline cu pasionati de benzi desenate, anime/manga, SF, seriale, jocuri video, boardgames (jocuri de societate) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.