Bolt reduce pretul pentru utilizarea trotinetelor electrice in Bucuresti

Recent, numărul trotinetelor electrice Bolt a fost dublat, iar aria activă din București a fost extinsă. Potrivit unui comunicat al companiei, aceste lucruri au ajutat la reducerea prețului curselor.

foto trotinate electrica bolt bucuresti mobilitate urbana
trotineta electrica Bolt

“Extinderea ariei vine că urmare a deciziei noastre de a oferi o alternativă de mobilitate accesibilă pentru mai mulți oameni, într-un oraș foarte aglomerat, astfel încât aceștia să poată include mijloace de transport sustenabile în naveta lor zilnică. Trotinetele sunt amplasate în locuri frecventate intens precum piețe, parcuri, guri de metrou, magazine etc., aproape de oameni și de mijloacele de transport pe care aceștia le utilizează.” – a declarat Călin Leuștean, Manager Micromobilitate Bolt România.

Prețuri mai mici pentru utilizarea trotinetelor Bolt în București

Începând de vineri, prețul unei curse pe minut va fi de 0,40 de lei, în loc de 0,60 de lei cum era înainte.

Serviciul de închiriere a trotinetelor electrice Bolt a fost lansat cu un an în urmă, acoperind o suprafață de 38 de km pătrați ( harta ). În prezent, suprafață a fost extinsă la 68 de km pătrați, din cartierul Titan spre Militari și din Bucureștii Noi spre Berceni.

evomag.ro

La cerere, stațiile de trotinete pot fi desemnate în zona gurilor de metrou

Din moment ce în această perioada majoritatea bucureștenilor se întorc la birou, Bolt propune companiilor cu program hibrid sau exclusiv de la birou, să solicite desemnarea unor stații de trotinete chiar la sedii, ori la gurile stațiilor de metrou pentru a facilita deplasarea prin oraș.

Important de menționat este faptul că deblocarea trotinetelor Bolt este gratuită, iar prețul unei curse este de 0,40 lei/ minut. De asemenea, recomandăm Modul începător dacă folosiți pentru prima oară o trotinetă electrică.

Citește și: 6 Recomandari telefoane midrange pentru fotografie

La finalul cursei, utilizatorul trebuie să parcheze trotinetă în afară carosabilului, în zonele marcate pe harta din aplicație.
Bolt recomandă folosirea dezinfectantului, precum și cască de protecție.

Nu în ultimul rând, trebuie reținut faptul că trotinetele electrice pot fi folosite de un singur pasager/ cursa. Accesul a doi sau mai mulți pe o trotinetă este interzis.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

4 thoughts on “Bolt reduce pretul pentru utilizarea trotinetelor electrice in Bucuresti”

  1. Nu-i rău. Mie mi-e frică să merg cu trotineta, dar sunt bucuroasă pentru cei care aleg acest mijloc de deplasare și evită RATB-ul aglomerat sau, și mai rău, mașina care poluează. Bravo, Bolt!

  2. @ Jo – la prima vedere pare infricojator mersul pe trotineta electrica, dar daca gasesti o straduta putin circulata, poti exersa acolo.

  3. Da, și-mi rup gâtul pe acolo și nici n-o să fie nimeni prin preajmă să sune la 112. 🙂 Mă lipsesc. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.