Intalnirea nikonistilor la Muzeul Satului

Duminica, 9 septembrie a.c., sunteti invitati la o noua intalnire a nikonistilor, care va avea loc in Muzeul Satului din Bucuresti. Va fi o intalnire informala, in care reprezentantii Nikon va vor oferi posibilitatea de a incerca cele mai noi echipamente, printre care noile aparate foto Nikon D3200, Nikon D4, precum si obiectivele: NIKKOR AF-S 28mm f/1.8, NIKKOR AF-S DX 35mm f/1.8, NIKKOR AF-S 50mm f/1.8, NIKKOR AF-S 85mm f/1.8, NIKKOR AF-S Micro DX 40mm f/2.8 si NIKKOR AF-S DX 18-300mm f/3.5-5.6 ED VRII.

zoom nikon
Nikon 18-300mm VR2

Locul de intalnire este poarta principala a Muzeului – Adresa: Sos. Kiseleff nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, la ora 10. De aici se va pleca intr-un scurt periplu de maximum 2 ore pe aleile muzeului. Pe langa posibilitatea de a testa echipamentul Nikon, veti avea ocazia sa puneti in practica notiunile prezentate de catre Petrut Calinescu sambata, la seminarul live cu tema Viata la tara.

Trebuie sa anuntati participarea la intalnire pe Forum. Pe topicul dedicat puteti discuta direct cu organizatorii, puteti propune echipamente pe care doriti sa le testati si puteti discuta cu alti nikonisti despre echipamentele pe care le aduc. Aveti astfel sansa de a incerca aparatele, obiectivele sau accesoriile pe care le doriti si sa aflati pareri despre ele direct de la cei care deja le folosesc.

Arata acest articol si prietenilor tai!Sharing is carring!Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

One thought on “Intalnirea nikonistilor la Muzeul Satului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.