5 proiectoare Epson pentru distanţe scurte

Epson lansează o nouă gamă de proiectoare (cuprinde 5 proiectoare – EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W și EB-536Wi) pentru distanţe scurte care furnizează imagini de calitate superioară şi oferă ca standard o serie de caracteristici inteligente, astfel încât raportul calitate-preţ să fie mai bun pentru utilizatorii finali. Noile proiectoare sunt ideale pentru sălile de clasă și pentru cele de conferinţe.

videoproiector epson EB-536Wi
Epson EB-536Wi

Pot fi montate pe perete sau pe tavan sau pot fi amplasate pe birou, în apropierea peretelui, permițând astfel folosirea la maximum a spațiului disponibil.

Noua gamă, care cuprinde 5 proiectoare – EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W și EB-536Wi – utilizează tehnologia 3LCD pentru a furniza o calitate excepţională a imaginii, oferind culori clare. Aceste modele oferă un raport de contrast mare pentru a furniza detalii precise şi o luminozitate mai mare, astfel că proiecţia poate fi văzută cu uşurinţă în sălile foarte luminoase de curs şi de conferinţe. Noua lentilă pentru distanţe scurte permite proiectoarelor să ofere imagini mai clare şi o focalizare îmbunătăţită.

Noile proiectoare sunt dotate cu o lampă prevăzută să dureze cu 66% mai mult decât modelele anterioare, iar din acest motiv proiectoarele au un cost total de exploatare mic. Acestea dispun și de funcţia A/V Mute care economiseşte energia prin diminuarea intensităţii lămpii cu 70%, permițând astfel utilizatorilor să întrerupă o prezentare şi să redirecţioneze atenţia audienţei de la ecran pentru a purta diferite discuţii.

Noile proiectoare pot fi, de asemenea, configurate foarte uşor. Pot fi poziţionate aproape oriunde datorită corecţiei trapezului atât pe orizontală, cât şi pe verticală, lucru care permite eliberarea de spaţiu valoros în sălile de curs şi de conferinţe. Raportul de proiecţie pe distanţă scurtă permite ca proiectoarele să fie amplasate mai aproape de perete. Iar acest lucru asigură o imagine clară și care nu este afectată de umbre.

epson EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W, EB-536Wi
proiectoarele EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W, EB-536Wi

După configurarea proiectorului, setările On Screen Display (OSD) pot fi copiate de pe un proiector pe altele prin intermediul unui dongle USB, cablu USB sau al unei reţele, nemaifiind astfel necesară configurarea individuală pentru alte proiectoare suplimentare.

Conectivitatea extinsă, care include şi HDMI, permite integrarea proiectorului cu cele mai noi dispozitive digitale şi cu produsele analogice vechi, astfel că echipamentele vechi nu trebuie înlocuite neapărat.

Proiectoarele Epson EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W și EB-536Wi vor fi disponibile în România din ianuarie 2015.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.