Acces gratuit la cursuri de fotografie online prezentate de Photography Life

Photography Life oferă acum acces gratuit la cursuri de fotografie online, care anterior costau 150$ USD fiecare. Sunt prezentate diferite informații, tehnici și tips and tricks mai puțin cunoscute, dar utile atât fotografilor începători, cât și celor cu ceva experiență.

Cursuri de fotografie online senzori dslr
Cursuri de fotografie online – Photography Life

Echipa Photography Life a luat decizia de permite accesul gratuit la cursurile lor datorită situației actuale, provocate de Coronavirus COVID-19.

„Când lumea se confruntă cu una dintre cele mai grave crize de sănătate și economie pe care le-a văzut vreodată, am considerat că ar fi o idee bună să dăm tot ce am obținut comunității noastre. Sperăm că aceste cursuri îi vor ajuta pe cititorii noștri să obțină informații din care să învețe, pentru anii următori.”, scrie Nasim Mansurov în anunț

Lecțiile de fotografie sunt predate în limba engleză și pot fi văzute pe canalul YouTube Photography Life. Sunt abordate diferite tipuri de fotografie, ca de exemplu fotografia portret sau peisaj, se discută despre compoziție, expunere, setări ale camerei foto. Nu sunt uitate informațiile mai tehnice despre aparatura foto și accesorii.

lectii gratuite fotografie engleza youtube
curs de fotografie online gratuit

Iată și câteva exemple de cursuri de fotografie online care pot fi văzute pe canalul YouTube Photography Life menționat anterior:

Canon Entry-Level DSLR Menu – (Photography Basics, Chapter 11.2)

Citește și: Accesorii pentru vlogging cu smartphone. Aplicatii pentru live streaming

Nikon Entry-Level DSLR Menu – (Photography Basics, Chapter 11.1)

Mansurov, împreună cu Spencer Cox și John Bosley, au creat cursurile de fotografie, fiecare filmat pe parcursul a mai multor luni, atât în studio cât și pe teren, în întreaga lume.
Cursurile de fotografie se vor actualiza săptămânal.

ishoot.ro

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.