Artificii de 4 iulie la New York

Un spectaculos foc de artificii a marcat 4 iulie, Ziua Independenței SUA, la New York. Vă prezint câteva imagini foto și video de la fața locului.

artificii 4 iulie new york america ziua independentei
artificii 4 iulie New York

Din 1976 magazinul Macy a sponsorizat spectacolul de artificii de 4 iulie din New York. Anul acesta artificii au fost lansate și de pe podul Brooklyn.

poze artificii america new york ziua independentei
4 iulie – New York

Macy’s 4th of July Fireworks:

Alte artificii au fost lansate de pe patru șlepuri aflate pe East River. Pentru realizare spectacolului au lucrat 60 de pirotehniști timp de 12 zile. În New York a fost organizat și un concert în aer liber dar nu am ajuns și acolo.

poza telefon mobil artificii new york america
Ziua Independentei SUA

Imaginile prezentate sunt realizate de pe Brooklyn Heights Promenade (harta). Accesul în unele zone a fost permis de la ora 18. Pe Brooklyn Heights Promenade am ajuns pe la ora 19,30 și deja locurile de lângă gard erau ocupate de cei care aveau trepiede.

poza lume Brooklyn Heights Promenade 4 iulie
Brooklyn Heights Promenade
poza americani 4 iulie new york metrou
4 iulie – metrou – New York

A fost frumos să vezi că lumea nu se înghesuiește, că părinții nu-și trimit copii în față ci îi țin lângă ei sau în brațe. În zonă nu se vindea mâncare sau băutură, dar multe persoane își adusese gustări și răcoritoare, scaune sau pături, ca la picnic.

Înainte de artificii:

4 iulie Ziua Independenței, este o sărbătoare federală în Statele Unite, care comemorează adoptarea Declarației de independență de pe 4 iulie 1776, în care a fost declarată independența față de Regatul Marii Britanii.

ishoot.ro

Ziua Independenței este o zi de sărbătoare în familie, cu picnic și grătare. Și în America unii angajați își „consumă” una sau mai multe zile din vacanță pentru a „obține” un weekend prelungit, cum facem și noi cu ocazia zilei de 1 mai sau de Rusalii.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alte fotografii cu artificii de 4 iulie pot fi văzute la Galeria Foto
Majoritatea pozelor le-am realizat cu telefonul mobil, iar pentru video am folosit aparatul foto Canon G7 X Mark II și monopiedul foto-video Manfrotto 560B

fotostefan

3 thoughts on “Artificii de 4 iulie la New York”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.