Baza 90 Transport Aerian – Ziua Portilor Inchise

De ceva timp se poate observa, cu tristețe, că și cei din Armata României au început să-și dea cu dreptul în stângul, că nu cunosc un termen cazon potrivit situației! Sâmbătă 9 septembrie 2023, la Baza Aeriană 90 Otopeni a fost Ziua Porților… Închise! Desigur oficial a fost Ziua Porților Deschise, dar în practică a fost o Poveste de Comunicare Proastă și Organizare Slabă. Haideți să aruncăm o privire asupra acestui spectacol incredibil de proastă organizare și comunicare.

Baza 90 Transport Aerian Ziua Portilor Deschise proasta comunicare slaba organizare
Baza 90 Transport Aerian – Ziua Portilor Inchise

Baza 90 Transport Aerian: Ziua Porților Închise

Inițial nu am avut intenția să merg la Baza 90 Trasport Aerian, dar pentru că nu am mers nici la BIAS 2023, căldură mare mon cher și lipsa unor invitați mai interesanți, până la urmă m-am hotărât să merg până în Otopeni.
Cei de la Baza 90 Trasport Aerian Otopeni au fost foarte activi pe contul lor de Instagram, cu diverse informații utile, dar din păcate au uitat să menționeze un aspect foarte important.

Baza 90 Transport ziua portilor deschise conditii acces comunicat prost organizare slaba
cont Instagram baza90_transport_aerian – septembrie 2023

În anunțul de mai sus (publicat pe 5 sau 6 septembrie 2023) lipsește precizarea că nu este permis accesul în mirifica Baza 90 Transport Aerian cu aparate foto DSLR. Eu am aflat acest lucru abia după ce am stat vreo 35 de minute la coada pentru controlul de securitate! Dacă aș fi aflat din timp de această regulă, nici nu mai căram după mine aparatul foto DSLR.

Nu m-ar mira să aflăm că de fapt nici doamna, domnișoara Lăcrămioara David, autoarea textlui postat pe contul de Instagram baza90_transport_aerian, nu știa de această regulă. Dacă ar fi știut, cred eu că nu o durea degetele să tasteze ceva de genul ”În baza aeriană nu este permis accesul cu aparate foto DSLR sau camera video profesională”

Se pare că la Baza 90 Transport Aerian, cuvântul ‘comunicare’ este interpretat într-un mod unic. În timp ce mulți cred că o comunicare implică schimbul de informații în mod eficient, la această bază, pare să fie un fel de mister.
Poate ar fi mai bine să-și închidă porțile și să lucreze serios la îmbunătățirea comunicării și a organizării înainte să mai invite publicul într-o altă zi de încurcături.

Chiar înaite să intru pe strada Zborului care duce spre Baza 90 am reușit să fac acest video:

Citește și: Din culisele spionajului – inelul camera spion

De asemnea, la fața locului, am observat că în Baza Aeriană 90 intrau foarte multe mașini. Invitați, veți spune, dar totuși atât de multe mașini mi s-a părut exgerat.
Cu speranța că cineva de pe la Baza 90 Trasport Aerian Otopeni, va citi aceste rânduri și va luat măsurile potrivite, le mai dau eu o idee. Pe viitor să organizeze un punct de control doar pentru cei care vin cu copii. Nu a fost de loc eficient faptul că Poliția Militară i-a băgat în față pe cei care au venit cu copii să vadă elicoperul, avionul, bucata de dronă ( pardon, pe asta a găsit-o domnul primar, probabil radarul era lustruit pentru acest eveniment – desigur haz de necaz).

sportmaniac.ro

Poate că în viitor, Baza 90 Trasport Aerian Otopeni va reuși să-și îmbunătățească abilitățile de organizare și comunicare, oferind astfel vizitatorilor o experiență cu adevărat memorabilă.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.