Black Friday 2012 pentru pasionatii de fotografie.Recomandari

Sezonul cadourilor se apropie destul de rapid si dupa ce va-m prezentat lista cu idei de cadouri pentru pasionatii de fotografie m-am gandit ca este bine sa va ofer informatii despre Black Friday si sa va spun niste recomandari pentru cumparaturi de succes cu aceasta ocazie.

decor brad cariun
ornament

Putina istorie

Black Friday (Vinerea Neagră) este ziua imediat urmatoare Thanksgiving Day din SUA (anul acesta,2012, Black Friday “pică” pe 23 noiembrie), si marcheaza inceputul oficial al sezonului de cumparaturi de Crăciun. Initial asociata cu “nebunia” din trafic care urma sarbatoririi Thanksgiving Day si care punea probleme oficialitatilor, in timp a fost transformata in cea mai aglomerata zi de cumparaturi din SUA, o zi extrem de favorabila cumparaturilor cu discounturi generoase, obiceiul fiind preluat treptat si in restul lumii.

Conceptul de Black Friday, ziua cu cele mai mari promotii din an, a inceput sa aiba succes si in Romania, campania fiind profitabila in 2011.

Cea mai mare campanie de vanzari va fi sustinuta in acest an in mediul online de magazine precum: Domo.ro, Flanco.ro, iar noi pasionatii de fotografie ar trebui sa fim atenti la:

F64:

eMAG.ro:

PCgarage.ro:
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Anul trecut, stocul din promotia Black Friday a fost epuizat in toate magazinele online.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

In final cateva recomandari pentru o zi Black Friday de succes:

– Trebuie a fii pe site-urile online inca de la prima ora a reducerilor. Tine cont de faptul ca anul trecut, intre 5 si 6 dimineata, cand s-a dat startul promotiilor, peste 100.000 de vizitatori unici trecusera deja pe site-ul eMAG.ro, generand peste 4.600 de comenzi. Vei evita, astfel, problemele tehnice pe care le-ar putea intampina site-urile din cauza traficului foarte mare;

Atentie la site-urile de pe care faceti cumparaturile, precum si de fiecare data cind sunteţi redirectionati la o altă pagina;

– Verificati soldul de pe cardul de cumparaturi si functionarea lui, eventual tineti alaturi (daca aveti) carduri de la banci diferite si de la emitenti diferiti (Visa, Mastercard, pentru ca unele site-uri ar putea accepta doar un tip de card);

– Stabiliti-va un buget maxim;

– Fiti atenti la perioada garantiei (ar putea fi mai mica pentru produsele vindute de Black Friday).

PS: “stati pe aproape” deoarece este posibil sa revin cu informatii despre promotii.

fotostefan

4 thoughts on “Black Friday 2012 pentru pasionatii de fotografie.Recomandari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.