Bucharest Fashion Week 2012

Intre 3-5 decembrie 2012, la Ramada Hotel & Suites Bucharest North va avea loc Bucharest Fashion Week unde cei mai importanti designeri romani – Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Clara Rotescu, Cristiana Purdescu, Wanda”s Dream, Belinda Liu, Andreea Dogaru, Takko si alte nume locale si internationale, precum spectaculosul designer Walid Atallah sau bijutierul vedetelor de la Hollywood, Pascal Mouawad isi vor reuni fortele sub egida FashionTV pentru trei seri de fashion, si nu numai.

fotomodel bucharest fashion week
Claudia Neghina

Bucharest Fashion Week face parte din circuitul international, alaturi de Paris Fashion Week, Milano Fashion Week, London Fashion Week, Madrid Fashion Week si va fi transmis pe FashionTV in peste 200 de tari.

Manifestatia reuneste cei mai mari specialisti in hair-styling, make-up si peste 150 de modele.

Alaturi de fashion show-uri organizatorii au pregatit numeroase surprize, dar si acordarea FASHIONTV TOURISM AWARDS – Premiile in Turism (cele mai fashion locatii), titlul de Top Model Romania (cel mai important concurs de promovare a tinerelor modele din tara noastra si care vor fi promovate in circuitul FashionTV ) si Romanian Fashion Awards- Oscarurile Romanesti in industria modei si modelingului (premiile rasplatesc si incurajeaza cele mai bune prestatii ale designerilor vestimentari si de accesorii, modelelor, fotografilor, specialistilor in machiaj si coafura sau revistelor de lifestyle). Premiile vor fi inmanate de personalitati de marca ale vietii mondene romanesti.

Daca doriti sa vedeti fotografii de la editiile anterioare dati click aici.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Adresa Ramada Hotel & Suites Bucharest North:
Str. Daniel Danielopolu 44 A, sector 1, Bucuresti

fotostefan

One thought on “Bucharest Fashion Week 2012”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.