Cafeneaua Fotografilor

Dupa succesul pe care pe care l-a avut, in luna ianuarie, Cafeneaua Fotografilor, echipa Fotografa.ro revine cu editia a doua, care va avea loc in data de 27 februarie, intre orele 16.30 si 21.00, in Club A.

Toti cei pasionati de fotografie sunt invitati sa trimita o serie de 10 fotografii la adresa de e-mail cafeneaua@fotografa.ro , alaturi de datele de contact [nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail], pana in data de 23 februarie. Alegerea unei teme pentru seria de fotografii ramane, si de aceasta data, la latitudinea fiecarui participant.

Finalistii vor fi anuntati prin e-mail, iar lucrarile vor fi prezentate in seara evenimentului, in 10-15 minute, urmand sa fie analizate de catre publicul prezent la eveniment si de catre invitatii speciali ai serii, Horia Bolboceanu [operator de film] si Petrut Calinescu [fotojurnalist].

Cele mai bune doua lucrari vor fi premiate cu o geanta foto Muffin Top 7500, oferita de Crumpler [premiul serii] si cu un cupon de cumparaturi in valoare de 150 lei, oferit de F64Studio [mentiune].

Alte informatii la www.fotografa.ro

fotostefan

2 thoughts on “Cafeneaua Fotografilor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.