Cafeneaua Fotografilor

Fotografa.ro lanseaza un nou proiect, in parteneriat cu Funromtour : “Cafeneaua fotografilor”.

cafeneaua

Iubitorii de fotografie care doresc sa isi promoveze creatiile sunt invitati sa trimita un proiect foto in format Power Point, cu tema libera, la adresa de e-mail editor@fotografa.ro , alaturi de datele de contact [nume complet, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail], pana in data de 20 ianuarie.

Echipa Fotografa.ro va selecta 8 dintre cele mai bune proiecte pentru a fi prezentate in cadrul primei intalniri a “Cafenelei fotografilor”, care va avea loc luni, 26 ianuarie, intre orele 18.30-22.30, la Restaurant Planet din Bucuresti [situat pe strada Fluierului nr. 18, in imediata vecinatate a sediului PRO TV].

Finalistii vor fi anuntati prin e-mail, iar fiecare lucrare va fi prezentata prin videoproiectie, in 10-15 minute. Toate proiectele vor fi dezbatute si analizate de catre participantii la cafenea si de catre invitatul special al evenimentului, cunoscutul fotograf si cineast Francisc Mraz.

ishoot.ro

Pe langa cei 8 finalisti, la discutiile si dezbaterile de la Cafenea poate participa orice alt iubitor de fotografie, cu conditia sa-si confirme prezenta la adresa de e-mail editor@fotografa.ro pana la data de 20 ianuarie.

Ioana Filipas

fotostefan

2 thoughts on “Cafeneaua Fotografilor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.