Camera foto digitala compacta si fotografia în rafala

Daca va doreati un aparat foto compact capabil sa fotografieze in rafala acum aveti la dispozitie modelul BenQ C1430 .

fasct digital camera
BenQ C1430

Din comunicatul de presa:

BenQ C1430, cel mai nou model din seria C de camere digitale, oferă o soluţie “point and shoot” accesibilă, combinând o imagine de calitate superioară cu un mod intuitiv de utilizare şi caracteristici alese cu atenţie. Cu ajutorul senzorului CMOS BSI, prin modul Speedy Burst Shooting disponibil pentru noul C1430 se pot fotografia până la 6 cadre pe secundă, la o rezoluţie de 3 megapixeli cu focus automat, ceea ce înseamnă că utilizatorul poate imortaliza cu uşurinţă şi în imagini clare orice activitate care se desfăşoară rapid. Fotografierea la lumină redusă nu mai este o problemă, datorită senzorului CMOS BSI de 14 megapixeli cu o sensibilitate îmbunătăţită, integrat în noua cameră foto C1430. Rezultatul – imagini cu o expunere optimă şi fotografiere realizată cu un zgomot redus.

Cu noua cameră foto digitală BenQ activităţile care se desfăşoară rapid pot fi păstrate şi în imagini vii, filmate în format High Definition (720p), cu ajutorul funcţiei de înregistrare video.

Noua cameră C1430 vine echipată cu o funcţie de pre-înregistrare, care stochează imagini cu trei secunde înainte ca butonul de înregistrare să fie apăsat. Această secvenţă de trei secunde este adăugată în mod automat clipului, de îndată ce butonul declanşator este apăsat.

O altă caracteristică avansată a camerei BenQ C1430 este tehnologia HDR (High Dynamic Range) de îmbunătăţire a imaginii, creată special pentru a ajuta utilizatorul să surprindă cele mai bune imagini, echilibrând compoziţia luminoasă a unei fotografii. Prin tehnologia HDR pot fi surprinse cele mai fine detalii din prim-plan şi din fundal, cu o iluminare echilibrată indiferent de setări.

Disponibilă în două culori, negru şi argintiu, C1430 dispune de o gamă completă de funcţii distractive şi moduri de fotografiere care optimizează experienţa de fotografiere trăită de utilizator. Modul Self/Love Portrait activează fotografierea automată când una sau două feţe sunt detectate în cadru, permiţând utilizatorilor să se fotografieze fără ajutorul altor persoane. Funcţia Blink Detector generează o alertă când subiectul unei fotografii clipeşte, astfel încât cadrul să fie reluat sau salvat, în funcţie de preferinţele utilizatorului.

Modul Pre-composition este folositor atunci când se doreşte ca fotografia să aibă fundalul preferat: funcţia permite compunerea fundalului într-o imagine semi-transparentă pe ecran. Funcţia Web-Auction permite entuziaştilor să facă fotografii de produse din patru unghiuri diferite, fuzionându-le ulterior fără niciun fel de software de editare. Această caracteristică este utilă celor care doresc să posteze produse pe site-urile de licitaţii online.

Camera foto BenQ C1430 dispune de funcţia avansată Smart Scene, care detectează automat până la 12 scene diferite, ajustând setările în funcţie de mediul în care sunt realizate fotografiile. Alte funcţii şi efecte includ: LOMO, efect Fisheye, accent pe o culoare şi Beauty Enhancer.

Pretul aparatului foto este de 249 ron cu TVA.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.