Cea mai noua creatie Adrian Oianu la Muzeul Taranului Român

Designerul Adrian Oianu si-a prezentat cea mai noua colectie, “E timpul romanilor”, la Muzeul Taranului Roman (MTR) din Bucuresti.

adrian oianu este timpul romanilor
Adrian Oianu

Colectia este o culegere de modele prin care si-a propus sa recucereasca paradisul pierdut al straiului popular.

Joi 2 august am mers la Muzeul Taranului Român (MTR) pentru vernisajul expoziţiei Ada Kaleh “Insula din suflet”, dar am ajuns acolo la ora 18 si era inchisa expozitia. Ora de incepere a fost 17 si nu ma asteptam sa se termine asa repede. Oricum in curte am vazut ca se fac pregatiri pentru un alt eveniment, iar cand am intrebat ce se intampla mi s-a spus ca o sa fie o prezentare de moda a designerului Adrian Oianu.
Avand la mine obiectivul Nikon 18-300mm f/3.5-5.6G ED-IF AF-S DX VR am zis hai sa stau sa fac o proba cu acest obiectiv desi el nu este potrivit pentru astfel de eveniment.
Am mai spus si cu alta ocazie prezentarile de moda de la noi din tara sunt o provocare pentru fotograf si un adevarat test pentru aparatul foto si obiectivul folosit. De cele mai multe ori lumina este foarte slaba atat cantitatic cat si calitativ si colac peste pupaza este asezata aiurea.
Anterior ati vazut poza prelucrata cu ViewNx 2 , iar mai jos va prezint imaginea originala:

prezentare de moda adrian oianu
Adrian Oianu

Imaginile la rezolutie mare se gasesc la Galeria Foto, iar peste cateva zile voi mai adauga si alte imagini.

Chiar daca obiectivul Nikon 18-300mm f/3.5-5.6G ED-IF AF-S DX VR este construit pentru un alt gen de fotografii, totusi daca nu aveti alt obiectiv la indemana, cu putina atentie puteti sa-l folositi si pe acesta pentru a realiza imagini pentru colectia personala sau pentru a filma:

fotostefan

2 thoughts on “Cea mai noua creatie Adrian Oianu la Muzeul Taranului Român”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.