Chris Pfeiffer revine la Bucuresti la BWA 2013

Celebrul Streetbike freestyler, de patru ori campion mondial si european la acrobatii, Chris Pfeiffer revine la Bucuresti la cel mai mare festival auto-moto/sporturi extreme din Romania – BWA 2013 (Bucharest Wheels Arena).

Chris Pfeiffer bucuresti
Chris Pfeiffer

Bucharest Wheels Arena se va desfasura intre 24 si 26 mai 2013 la Romexpo fiind organizat de Arena Events si Romexpo.

Din dorinta de a prezenta vizitatorilor un spectacol mai incendiar ca cel din 2012, pe durata celor 3 zile de festival organizatorii au inclus in programul evenimentului si demonstratii oferite de nume sonore precum Chris Pfeiffer.
Chris Pfeiffer a mai fost la Bucuresti in 2012 pentru un show de Freestyle Stunt

Chris Pfeiffer show de Freestyle Stunt
show de Freestyle Stunt

Formula magica din 2012 se repeta si la cea de a doua editie Bucharest Wheels Arena unde campionii nationali Vali Porcisteanu si Manu Mihalache vor oferi publicului demonstratii cu masini de raliu.

Marius KNS, Cristi George (Mouse), Razvan Tica (Doi-ul), Traian, Jumy si Alex Gorganu (Kellu) vor incinge atmosfera si cauciucurile in ritm de drift.

Piloti de la cele mai bune cluburi din tara, precum Kamikaze Off Road Team, GTC MotorSport, T44 sau BGS MotorSport, vor oferi publicului demonstratii de off road pe trasee special amenajate cu diferente de nivel, santuri si mult noroi.
Isi vor invarti rotile in ritmul care i-a consacrat: la karting – pilotii de la JMS Performance, participanti in Campionatul National de Karting; la BMX – Stefan George, participant in Campionatul de Trial BMX al Frantei.

motored.ro

Pasionatii de supermoto se vor putea intrece pentru premiile substantiale oferite la Cupa Bucharest Wheels Arena organizata de clubul Adventure Ride pe un traseu special amenajat.

Vizitatorii se vor putea inscrie si la ‘safety drive’ unde vor testa cateva dintre modulele scolilor de conducere din Ungaria, Austria si Germania.

Cei mai indemanatici soferi vor primi din partea organizatorilor premii surpriza.

Bucharest Wheels Arena va include si o expozitie de tuning auto-moto la care isi vor prezenta masinile modificate pasionati de tuning auto, cluburi sportive si firme de tuning din toata tara. Pana in prezent si-au anuntat participarea la Bucharest Wheels Arena 2013 cluburile Midnight Racers Romania, No Speed Limit, Skoda Toys, GheTTo Tuning, Overspeed Tuning Club si Madness Crew.

Data limita pentru inscrieri la Expo Tuning Auto/Moto BWA 2013 – 19 mai 2013. Mai multe detalii si access formular de inscriere pe www.bucharestwheelsarena.ro. Organizatorii isi rezerva dreptul de a alege masinile care vor participa la Expo Tuning Auto/Moto BWA 2013.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Mai multe informatii pe www.bucharestwheelsarena.ro.

fotostefan

One thought on “Chris Pfeiffer revine la Bucuresti la BWA 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.