Concursul foto „Trăieşte arta la maxim!”

Art Act Mgazine şi Photo Magazine te îndeamnă să trăieşti arta la maxim, ilustrând acest fapt prin două imagini!

aparat foto rusesc
fotografii

Trimite pana în 25 mai două fotografii inspirate din motto-ul „Trăieşte arta la maxim!”, la adresa artactmagazine@yahoo.com.

Ai şansa ulterior ca una din operele tale sa fie expuse în tomană la Casa Matei din Cluj şi la galeria Teatrului Odeon din Bucureşti.
Va fi selectată o singură fotografie care va intra în concurs. Fotografiile care nu sunt relevante, conțin imagini obscene, sau care aduc prejudicii de imagine anumitor persoane vor fi scoase din concurs. Deadline-ul de trimitere a fotografiilor este 25 mai (ora 24:00).

Perioada de jurizare: 28 mai – 8 iunie.

Autorii celor mai votate fotografii – primele 3 – vor primi ca premiu câte un abonament la revista Photo magazine- 1 an (Locul I), 6 luni ( locul II), 3 luni (locul III).
Toate fotografiile vor fi publicate pe site-ul www.artactmagazine.ro, iar în urma votului publicului și al juriului vor fi selectate cele mai bune 30 de fotografii care vor fi expuse.

Câștigătorii și fotografiile selectate pentru concurs vor fi făcute publice în data de 11 iunie.
Selecţia fotografiilor va fi realizată de un juriu format din 6 fotografi profesioniști.
Criterii de jurizare: 50%- votul publicului; 50%- votul juriului.

Juriul va fi format din următorii fotografi: Nicolaie Ardelean, Dorel Găină, Cătălin Hladi, Andrei Niculescu, Florin Sipos, Harris Wallmen.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.