Copacul cu Carti – editia 2018 in parcul Izvor din Bucuresti

Evenimentul “Copacul cu cărţi” s-a redeschis până pe 2 septembrie, în parcul Izvor, cei interesaţi având acces gratuit la sute de titluri de cărţi din toate domeniile, reviste şi publicaţii de specialitate.

Copacul cu Carti poze parcul izvor bucuresti
Copacul cu Carti 2018 – parcul Izvor Bucuresti

Copacul cu cărți îi ajută pe cei interesați să redescopere plăcerea cititului în mijlocul naturii. Accesul la eveniment este liber.

Copacul cu Carti 2018 bucuresti parcul izvor poze
Copacul cu Carti – parcul Izvor

Ajuns la a patra ediție, Copacul cu cărți, transformă parcul Izvor într-o zonă de relaxare și lectură în aer liber la cea de-a patra ediție a evenimentului.

Copacul cu Carti poze parcul izvor lectura aer liber
Copacul cu Carti 2018

Cei interesați vor avea acces gratuit la sute de titluri de cărți din toate domeniile, reviste și publicații de specialitate, se vor putea relaxa pe fotoliile puf, canapele și fotolii din materiale reciclate, vor asculta muzică live și se vor distra participând la atelierele și activitățile programate în fiecare weekend.

Copacul cu Carti poze parcul izvor bucuresti fotografii
carti – parcul Izvor

De luni până joi, zona din parcul Izvor (harta) va fi deschisă între orele 17:00 – 22:00 și va fi dedicată în totalitate lecturii, iar vineri – începând cu ora 19:00 și sâmbătă, duminică, începând cu ora 11:00, vor fi programate ateliere de creație pentru copii.

Copacul cu Carti poze parcul izvor bucuresti 2018 fotografii
Copacul cu Carti – parcul Izvor Bucuresti

Cei mici se vor putea distra creativ la o serie de ateliere pline de imaginație, precum: Punguța cu doi bani din tapet, Semne de carte emoji, Evantaie cu motive tradiționale, Păpuși personalizate din hârtie, Brățări din PET și textile, Desene tridimensionale, Lumea carnavalului. Măști din materiale reciclate, Jucării zburătoare din reviste, Zânele din grădină.

Pe 18 august, de la ora 21,45, este programată proiecţia specială de film “România neîmblânzită/Untamed Romania” (România, Marea Britanie, 2018), regia: Tom Barton-Humphreys, voce: Victor Rebengiuc.

Vă recomand să citiți: Lacatele iubirii – podul Izvor din Bucuresti

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Copacul cu cărți este un eveniment organizat de Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti care își propune să-i încurajeze pe oameni să redescopere plăcerea unor lecturi de calitate într-un mediu natural, în acord și cu respect față de natură și față de ceilalți.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.