Creative Commons lanseaza functia Cautare pentru peste 300 de milioane de imagini CC

Licențele Creative Commons au permis ca oamenii să-și publice în mod liber imaginile pentru ca ceilalți să le folosească în timp ce încă mai au un anumit grad de control asupra modului în care sunt folosite. Acum Creative Commons a lansat CC Search, un motor de căutare pentru imaginile CC.

Creative Commons search cautare imagini gratuite
Creative Commons Search – motor cautare imagini

CC Search este un portal pentru peste 300 de milioane de imagini cu licență CC din 19 colecții diferite. Printre cele 19 surse se află Metropolitan Museum of Art, Cleveland Museum of Art, Behance, DeviantArt, Flickr, etc.

cc seargc poze gratuite bucuresti romania
CC Search

Pagina principală de căutare corespunde aspectului general al site-ului Creative Commons Search și este mai simplă, având o navigație mai bună, filtre ușor de utilizat și opțiuni de atribuire simplificate.

Într-un postare pe blog, CC scrie că funcția de Căutare este rezultatul unui efort uriaș din partea echipei de ingineri de la Creative Commons și a unei comunități de voluntari.

Caracteristicile care sunt în dezvoltare includ: filtrele avansate, abilitatea de a parcurge colecțiile fără termeni de căutare și un design mai bun pe telefonul mobil.

drmax.ro/

Un scop final al funcției Căutare (CC Search) este ca acesta să cuprindă aproximativ 1,4 miliarde de lucrări din rândul comunitățile CC – lucrări precum manualele și înregistrările audio nu sunt încă acoperite, dar sunt în lucru.

Vă recomand să vedeți: Recomandari sisteme de backup pentru fotografiile digitale

Cei de la organizația non-profit CC subliniază faptul că nu verifică dacă imaginile sunt licențiate corect CC sau dacă este corectă atribuirea sau alte informații de licențiere. Ei spun că trebuie să verificați independent statutul de licențiere a oricărui conținut pe care îl găsiți prin sistemul lor de căutare înainte de al utiliza.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Dacă doriți să aruncați o privire prin baza de imagini, unele fiind gratuite și pot fi folosite în diverse scopuri, mergeți direct pe site-ul CC Search

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.