Cursuri foto online Nikon gratuite pina la finalul lui 2020

Nikon School Online face un cadou pasionaților de fotografie cu ocazia sărbătorile de iarnă: acces gratuit la cursuri foto online.

Cursuri foto online Nikon acces gratuit
Cursuri foto online Nikon

Doriți o educație gratuită de la fotografi profesioniști de top? Nikon vine cu o ofertă foarte bună (și nu este prima dată când face acest gest!). Marca japoneză tocmai și-a făcut toate cursurile online gratuite pentru sezonul de vacanță de iarnă.

Până la 31 decembrie 2020 toate cursurile foto online din Nikon School Online vor fi transmise gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți, cu numele și adresa de e-mail.

cursuri foto online gratuite gratis nikon
Nikon School Online

„Sărbătorile sunt pentru a face amintiri, iar Nikon este menit să le capteze”, afirmă compania niponă. „Vino pentru idei, ponturi și sfaturi tehnice care să te ajute să obții cele mai bune fotografii din vacanță vreodată – cu atât mai mult cu atât mai bine!”

Citește și: Pareri despre tableta Samsung Galaxy Tab S7

Acele cursuri foto online costă în mod obișnuit între 15 și 50 USD fiecare și oferă lecții aprofundate pe o varietate de subiecte de către experți cunoscuți.

Din câte am observat, pe lângă cele 10 clase originale difuzate gratis și în aprilie, Nikon a lansat un nou curs intitulat „Fotografii de vacanță mai bune cu ambasadorii Nikon”.

f64.ro

Accesați pagina Nikon School Online dacă doriți să începeți cursurile foto online gratuite.

Ca fapt divers, cred că merită menționat faptul că în alte țări mirrorless-ul Nikon Z 5 putea fi folosit/testat timp de 30 zile, iar dacă utilizatorul nu era mulțumit putea să-l returneze foarte simplu. Ba mai mult, pe lângă acest Yellow Program, a fost disponibil și un program de tipul Rabla pentru aparate foto: ofereai un aparat foto vechi și primeai o reducere la cumpărarea unui mirrorless.

Voi publica și alte articole, așa că poți să urmărești blogul sau să te abonezi cu un click aici și nu uita să confirmi abonarea (uneori trebuie să verifici și folderul Spam).

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.