10 Site-uri pentru editare audio online

Dacă uneori trebuie să editați fișiere audio și sunteți în căutarea unui program de editare audio rapid care funcționează bine, atunci cea mai bună alegere ar fi să folosiți un editor audio online gratuit.

poza fata casti sony editare audio calculator
editare audio

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

10 site-uri pentru editare audio online gratuit

Iată o colecție dintre cele mai bune editoare audio online gratuite care vă permit să faceți editarea și înregistrarea audio de bază, dar și în mod mai avansat, chiar în browser.

1. Bear Audio

bear audio site editare aduio online gratuit
BearAudio

Bear Audio este un instrument gratuit de editare audio online. Puteți încărca orice tip de fișier audio (mai multe formate acceptate) și să le editați direct prin browser în câțiva pași și să descărcați rezultatele într-o serie de formate de export .

Cu ajutorul Bear Audio, puteți tăia și șterge sunetul, combinați diferite fișiere audio, melodii și tonuri de apel, dezactivați sau regla volumul și aplicați diferite efecte de tranziție, cum ar fi fade in/out etc.

Cel mai bun lucru despre Bear Audio este că se bazează pe HTML5, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă încărcați fișierele pe serverul online, ci doar să încărcați în browser, apoi să procesați și să salvați fișierele audio din browser. Această metodă asigură o viteză mai rapidă și ușurință în utilizare.

2. Sodaphonic

Sodaphonic site editore fisier audio muzica gratis
Sodaphonic

Un editor audio destul de simplu bazat pe browser, Sodaphonic vă ajută să editați înregistrările vocale sau orice alt fișier audio. Doar trageți și plasați orice fișier audio în format MP3, OGG sau WAV și puteți tăia, șterge sau îmbina clipuri audio printr-un editor ușor de utilizat.

ishoot.ro

O caracteristică interesantă a acestui editor audio este că îl puteți folosi și pentru a face înregistrări vocale. Are toate caracteristicile de bază ale unui recorder audio cu Pauză/Redare, astfel încât să puteți face rapid înregistrări vocale chiar în browser.

3. Twisted Wafe

Twisted Wafe site prelucrare audio muzica online gratuit
Twisted Wafe

Twisted Wafe este un editor audio bazat pe browser, fiind excelent pentru înregistrarea, masterizarea și convertirea sunetului. Caracteristicile includ înregistrarea sunetului, bucla (loop), adăugarea de efect VST, amplificarea, normalizarea, fade in/out sunet și multe altele.
Ca să păstrați fișierele audio editate trebuie să creați un cont gratuit.

4.Soundation Studio

Soundation Studio website editare audio online gratuit
Soundation Studio

Soundation Studio este un instrument pentru crearea muzicii online cu funcții puternice. Vine cu funcții complete pentru a vă mixa sunetul, alături de o mulțime de efecte sonore, instrumente virtuale, etc. Poți să te loghezi cu cont de Facebook, G+ sau poți să-ți faci cont pe site.

5. Audio Tool

Audio Tool site prelucrare muzica fisiere audio
Audio Tool

Audio Tool vă permite să produceți muzica direct din browser. Această aplicație include instrumente virtuale, panouri de mixare și rutare și un panou de efecte. De asemenea, vine cu peste 250.000 de mostre gratuite și vă puteți accesa piesa/eșantionul de oriunde.

Pe site sunt disponibile tutoriale. Trebuie să vă faceți cont sau puteți folosii contul de Facebook, G+

6. Audio Joiner

Audio Joiner site editare audio muzica online gratuit
Audio Joiner

Audio Joiner este un instrument simplu pentru a îmbina două sau mai multe melodii sau fișiere audio (mp3, m4a, wav, etc) într-o singură piesă. Puteți folosi Crossfade pentru a face tranziții între două piese muzicale și utilizați Fadeout pe ultima piesă. Doriți să alăturați intervale specifice? Doar ajustați glisorul de pe fiecare melodie pentru a prelua doar părțile preferate.
Suportă până la 300 de formate audio.

7. AudioTrimmer

site prelucrare fisier audio muzica AudioTrimmer
AudioTrimmer

Audio Trimmer este practic un editor MP3 online cu toate caracteristicile de bază pentru editarea audio. Fie că doriți să tăiați, să decupați sau să îmbinați orice parte a fișierului dvs. audio (cum ar fi melodii sau înregistrarea vocală etc.), o puteți face cu ușurință în doar câțiva pași.

Puteți utiliza Audio Trimmer pentru a crea tonuri de apel interesante. Doar încărcați melodia sau muzica în editor, decupați partea pe care doriți să o utilizați ca ton de apel, aplicați fade in/out dacă este necesar și alegeți formatul de descărcare care funcționează cu telefonul dvs.

Citește și: Cum alegi microfonul pentru sunet de calitate – prezentare generala si recomandari

Instrumentul are un editor simplu și de bază pe care oricine îl poate folosi cu o varietate de formate de fișiere acceptate. În plus, poate funcționa cu ușurință pe telefoane inteligente sau tablete, astfel încât să îl puteți utiliza oriunde.

8. Amped Studio

10 Site-uri pentru editare audio online
Amped Studio

Un studio muzical bazat pe browser, AmpedStudio vine cu câteva caracteristici cu adevărat interesante pe care muzicienii amatori și profesioniști le-ar aprecia. Este o aplicație web care funcționează cu toate browserele bazate pe Chromium, cum ar fi Google Chrome și MS Edge.

Dispune de o bibliotecă bogată de mostre de muzică prefabricate, bucle audio și kituri de construcție. Există, de asemenea, multe efecte de sunet profesionale și tranziții pe care le puteți aplica fișierului audio. În plus, poți colabora cu echipa ta la proiectul tău chiar prin intermediul aplicației.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale aplicației AmpedStudio este că vă permite să conectați instrumente terțe, cum ar fi microfonul, chitara și tastatura folosind tehnologia VST. Acest lucru o face o aplicație ideală pentru producătorii de beat, vocaliști sau alți instrumentiști.
Trebuie să creați un cont pe site.

9. CutMP3

site taiere unire mp3 fisier audio
Cutmp3

Dacă doriți doar să luați o parte din sunetul sau muzica dvs., atunci iată instrumentul potrivit. CutMP3 vă permite să tăiați fișierele muzicale MP3 pentru a păstra doar piesa preferată. Nu necesită să încărcați muzica, deoarece funcționează local, trebuie doar să deschideți fișierul cu această aplicație și este gata să înceapă tăierea.

10. Beautiful Audio Editor

editor audio online gratuit
Beautiful Audio Editor

Beautiful Audio Editor este un instrument pentru a vă îmbunătăți muzica. Puteți aplica efecte pe piese, de la gain, pan, compresie dinamică la diferite filtre de frecvență. Aplicația vă permite, de asemenea, să setați viteza audio și să reduceți flexibil volumul piesei dvs.

Voi ce editor audio online folosiți?

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.