DreamHack 2012 – imagini si video

A început DreamHacks cea mai mare competiţie de jocuri pc organizată vreodată în România.

competitie jocuri pc
DreamHack

Silviu Stroie, preşedintele Professional Gamers League (PGL), a dat startul competiţie în care se întrec 177 dintre cei mai buni gameri.

silviu stroie dreamhack
(d) Silviu Stroie

Şi o tragere la sorţi foarte high tech, cu banu 🙂

dat cu banu
dat cu banu

La Counter-Strike 1.6 vor concura echipe din România (6, dintre care preferate la titlu sunt TeG, IGG.H și -Eq), Danemarca (3 – favorite sunt Fnatic și Wikipediots), Brazilia (2), Serbia (2), Bulgaria (1), Rusia (1), a cărei echipă este și ea favorită la titlu, Suedia (1), iar la League of Legends vor participa 7 echipe românești, dintre care două sunt favorite – neXtPlease! și myRevenge și una din Europa, WinFakt.
Premiile de la Counter-Strike ajung la 10.000 euro.

La turneul de StarCraft 2 se vor bate jucători din România (15), Coreea de Sud (8), Franța (4), Germania (5), Finlanda (4), Polonia (4), Suedia (3), Austria (3), Italia (3), Olanda (3), Bulgaria (2), Canada (1), Grecia (1), Marea Britanie (1), Norvegia (1), Serbia (1), Statele Unite (1), Turcia (1), Ucraina (1). Favoriți la această competiție sunt Nerchio – Polonia și MaNa – Polonia, iar de pe plan local, NightenD și DeathAngel.
Pentru competiția de StarCraft 2 sunt puse la bătaie premii care ating valoarea totală de 18.000 de euro.

În competiția de League of Legends intră 7 echipe românești, dintre care două sunt favorite – neXtPlease! și myRevenge, și una din Europa, WinFakt, care se vor întrece pentru premii totale de 4.000 de euro.

League of Legends
DreamHack
fetele dreamhack
Dream

Ate imagini de la eveniment la Galeria foto.

fotostefan

7 thoughts on “DreamHack 2012 – imagini si video”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.