Epson a publicat raportul european de sustenabilitate „Green Choice”

Epson a publicat raportul de sustenabilitate „Green Choice” care prezintă activitatea companiei și oferă detalii despre măsurile de responsabilitate socială și sustenabilitate din regiunea EMEA.

poza umplere rezervoare cerneala imprimanta foto Epson L7160 review
Epson L7160 – umplere rezervoare cerneala

În 2020, Epson a făcut progrese semnificative în alinierea activităților comerciale la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) ale Națiunilor Unite, un angajament pe care și l-a asumat în urma Acordului de la Paris din 2016 și a Convenției-cadru a ONU privind schimbările climatice (UNFCCC).

Principalele aspecte ale raportului non-financiar de 48 de pagini:

•Epson a obținut premiul EcoVadis Platinum pentru sustenabilitate și îndeplinește cele mai înalte standarde privind forța de muncă și drepturile omului, mediu înconjurător, etică și dezvoltare sustenabilă. Această clasificare plasează Epson în top 1% companii sustenabile din domeniul tehnologiei.
•Emisiile de gaze cu efect de seră au fost reduse cu 8,56% pentru fiecare angajat
•Emisiile directe și indirecte au fost reduse cu 18% (echivalentul a 485.753 de tone de CO2).
•Epson a reciclat 23.700 de tone de materiale, inclusiv baterii, hârtie, lemn, plastic și deșeuri de echipamente electrice și electronice.
•Epson folosește acum energie 100% regenerabilă în toate clădirile deținute de companie.

f64.ro

•Epson a eliminat 1.1 milioane de tone de deșeuri generate de consumabile pe bază de plastic, prin vânzarea a peste 50 de milioane de imprimante EcoTank fără cartușe.
•Epson a colaborat cu peste 11.000 de studenți de toate vârstele în cadrul programului „New Horizons”, prezentându-le tinerilor tehnologia sustenabilă și încurajându-i să își îndeplinească obiectivele de carieră
•Epson s-a înscris ca partener tehnologic în programul Smart Sustainable Cities, dezvoltat de Națiunile Unite, și se folosește de tehnologia proprie pentru a îndeplini obiective de dezvoltare durabilă în orașe din întreaga lume.

Citește și: Pareri despre tableta Samsung Galaxy Tab S7

„Sustenabilitatea este în ADN-ul nostru, este prezentă în tot ceea ce facem. Abordăm și îmbunătățim constant fiecare aspect al amprentei noastre globale, de la producție și distribuție, până la utilizarea resurselor și comportamentele angajaților noștri,” a declarat Kazuyoshi Yamamoto, Președintele Epson Europa.

Kazuyoshi Yamamoto epson europa
Kazuyoshi Yamamoto – Președintele Epson Europa

„Raportul de sustenabilitate Green Choice le oferă clienților siguranța că luăm măsurile necesare pentru a asigura sustenabilitatea în toate operațiunile noastre din Europa. Este esențial să înțelegem nevoile clienților și să comunicăm cu ei pe măsură ce continuăm să îmbunătățim produsele pe care le dezvoltăm.”

„Fiecare dintre noi poate face alegeri care protejează mediul. Ne confruntăm cu provocările aduse de noua normalitate și e important să facem și alegerile corecte pentru a dezvolta împreună un viitor durabil pentru oameni și planetă,” a adăugat Kazuyoshi Yamamoto.

„Raportul de sustenabilitate Green Choice este despre alegerile potrivite pentru un viitor sustenabil,” a declarat Henning Ohlsson, CSR and Sustainability Director, Epson Europa. „Cererea de produse și servicii prietenoase cu mediul nu a fost niciodată mai puternică, iar acest lucru este valabil mai ales pentru tinerii care privesc cu îngrijorare spre viitor. Atenția pe care o acordă tinerii sustenabilității determină companiile să facă schimbări reale, iar brandurile care nu împărtășesc valorile lor sau nu reușesc să își demonstreze interesul față de protejarea mediului nu vor avea un viitor prea lung. Încă mai avem multe de făcut. Atât companiile, cât și fiecare dintre noi trebuie să dea dovadă de implicare, responsabilitate și transparență.”.

Echipamentele Epson pot fi cumpărate de la eMagF64Cel.roPCgarageevoMAGFlanco

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Voi publica și alte articole, așa că poți să urmărești blogul sau să te abonezi cu un click aici și nu uita să confirmi abonarea (uneori trebuie să verifici și folderul Spam).

Puteți descărca raportul Green Choice de la următorul link www.epson.eu/greenreport .

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.