Tamron 17-70mm F2.8 Di III-A VC RXD noul obiectiv pentru Sony mirrorless APS-C

Tamron 17-70mm F2.8 Di III-A VC RXD (model B070) este noul obiectiv cu zoom pentru aparatele foto Sony mirrorless cu senzor APS-C, ca de exemplu A6400 (review) sau A6600 (review)

Tamron 17-70mm F2.8 Di III-A VC RXD obiectiv aparat foto mirrorless sony
Tamron 17-70mm F2.8 Di III-A VC RXD – montura Sony E

Noul 17-70mm F2.8 Di III-A VC RXD este primul obiectiv de la Tamron cu zoom de luminozitate mare pentru camerele mirrorless cu senzori APS-C. Dispune de o deschidere maximă de F2.8 pe întregul raport de zoom de 4.1x, care acoperă o distanță focală de 17-70mm, ideală pentru utilizarea regulată și care asigură o performanță optică superbă.

Tamron 17-70mm F2.8 Di III-A VC RXD este un obiectiv mic, ușor, care este de asemenea echipat cu mecanismul de stabilizare de imagine VC (Vibration Compensation). Obiectivul are o construcție rezistentă la umiditate și dispune de tratamente pentru lentila fontrală.

Tamron 17-70mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Di III-A VC RXD Montura Sony E rezitent intemperii
protectii intemperii – Tamron 17-70mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Di III-A VC RXD Montura Sony E

Compatibil cu multe dintre caracteristicile pe care Sony le integrează în camerele sale, inclusiv AF Hybrid Fast și EYE AF, obiectivul este ideal pentru o mulțime de situații.

Citește și: Sony 16-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T – review zoom versatil

Tamron B070 este un obiectiv foto extrem de practic, care permite fotografilor să obțină o calitate ridicată a imagini, în timp ce se bucură de beneficiile diafragmei mari de F2.8 și un raport de zoom de 4.1x.

f64.ro

Sunt prezente două elemente de lentile GM și un element de lentilă asferică hibridă sunt aranjate cu precizie pentru a menține performanțe de înaltă rezoluție.

Sistem de satbilizare eficient îmbunătățit în combinație cu camerele mirrorless Sony APS-C, folosind AI pentru filmări video

Tamron 17-70mm F2.8 Di III-A VC RXD aparat foto sony mirrorless
Tamron B070 – Sony APS-C

Acest obiectiv F2.8 de 17-70mm prezintă mecanismul VC de proprietate Tamron. Algoritmi sofisticați suplimentari optimizați pentru acest model și un MPU dedicat, care funcționează independent, se combină pentru a compensa vibrațiile. Această caracteristică este disponibilă atunci când obiectivul este utilizat cu camere sau fără stabilizare a imaginii în corp.

„RXD” din numele complet al obiectivului se referă la tehnologia „Rapid eXtra-silent stepping Drive” de la Tamron, despre care compania susține că este deosebit de silențioasă și ideală pentru utilizarea video.

Tamron 17-70mm F2.8 Di III-A VC RXD principalele specificații tehnice:

•Montură obiectiv – Sony E
•Constucție optică – 16 elemente în 12 grupuri
•Număr lamele diafragmă – 9
Diafragmă minimă – f22
•Distanța minimă de focus – 19 cm (la 17mm) și 39,11 cm (la 70mm)
•Stabilizare a imaginii – da
•Protecții la intemperii – da
•Filet filtru – 67 mm
•Greutate – 525 g
•Lungime – 119.3 mm

Obiectivul Tamron 17-70mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Di III-A VC RXD Montura Sony E va fi disponibil începând cu data de 14 ianuarie 2021 la un preț estimat de 3.600 lei.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Pentru preț actualizat verifică la F64 sau la Photosetup sau la eMag, iar dăcă dai o precomandă noul obiectivul Tamron 17-70mm montura Sony E-mount ca să primești gratuit un filtru Hoya UV HD

Abonează-te la blog. Aș vrea să îți pot trimite notificări de câte ori public un articol. Îți mulțumesc pentru abonare!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.