Epson a vindut 30 de milioane de videoproiectoare cu tehnologie 3LCD in intreaga lume

Epson a vândut 30 de milioane de videoproiectoare cu tehnologie 3LCD în întreaga lume.

videoproiector 3LCD epson vanzare
videoproiectoare 3LCD Epson

Epson a depășit, în octombrie 2020, pragul de 30 de milioane de videoproiectoare cu tehnologia 3LCD vândute în întreaga lume. Compania este lider pe piața globală de proiectoare încă de la lansarea în 1989 a modelului VPJ-700, primul proiector cu tehnologia 3LCD dezvoltat de Epson.

În 1994 compania a lansat modelul ELP-3000, un proiector care se conecta la PC. Echipamentul a contribuit la formarea mediului de afaceri actual și a permis primele proiecții de mari dimensiuni ale prezentărilor business. Epson a dezvoltat ulterior videoproiectoare pentru diverse alte medii, precum casele utilizatorilor, spații comerciale, școli și universități. Compania a continuat să fie lider de piață, menținându-se ca producătorul de videoproiectoare numărul 1* la nivel mondial timp de 19 ani consecutivi și ajungând acum la pragul de 30 de milioane de unități vândute.

„Suntem mândri de atingerea pragului de 30 de milioane de videoproiectoare vândute și de faptul că am reușit să le oferim experiențe vizuale excelente clienților noștri în toți acești ani”, a declarat Yasunori Yoshino, COO Visual Products Operations Division, Epson. „Succesul se datorează tuturor clienților și partenerilor noștri, cărora le promitem că vom continua să inovăm în domeniul comunicării vizuale și să dezvoltăm produse care le vor permite utilizatorilor să dea frâu liber creativității.”

Citește și: Test cu Epson L850: multifunctional A4 cu imprimanta foto ITS cu 6 culori

Epson a observat în ultimele luni o creștere a cererii de videoproiectoare, atât a celor dezvoltate pentru mediul business cât și pentru home cinema, în principal datorită utilizării extinse a aplicațiilor educaționale și a activităților la domiciliu, pe fondul pandemiei.

floria.ro

Succesul de care se bucură proiectoarele Epson vine din faptul că acestea au la bază tehnologii și dispozitive dezvoltate și fabricate de companie, precum panourile TFT din polisilicon, rezistente la temperaturi ridicate, componenta de bază în producția de videoproiectoare.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

În plus, Epson a adus valoare adăugată și în domeniul dispozitivelor smart, un exemplu fiind ochelarii inteligenți, pentru care a dezvoltat tehnologia motoarelor optice bazată pe cea folosită în dezvoltarea videoproiectoarelor.

Abonează-te la blog. Aș vrea să îți pot trimite notificări de câte ori public un articol. Îți mulțumesc pentru abonare!

* Cea mai mare cotă de piață pentru proiectoare de 500 lumeni sau mai puternice.

(Sursa: Futuresource Consulting Limited, FY2001-FY2019)

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.