Epson EB-595Wi – proiector interactiv cu funcție tactilă

Epson, lansează o nouă gamă de proiectoare ultra short throw destinate mediului educaţional. EB-595Wi se remarcă datorită posibilităţii de interacţionare tactilă direct cu degetele, fără să mai fie nevoie de creaioane interactive.

videoproiector functie tactila epson
Epson EB-595Wi

Această caracteristică inovatoare permite profesorilor şi studenţilor să preia controlul, făcând cursurile mai captivante.

Epson EB-595Wi permite profesorilor şi studenţilor să utilizeze până la cinci puncte tactile sau unul dintre cele două creioane interactive pentru a face adnotări direct pe imaginea proiectată. Astfel realizarea de note, diagrame sau ilustraţii direct pe materialele video devine mult mai uşoară. Comenzile de pe ecran permit schimbarea cadrelor, selectarea intrărilor sau salvarea ilustraţiilor, printr-o simplă atingere. Conceput pentru a proiecta de la distanţe ultrascurte, noul proiector permite utilizatorilor să interacţioneze direct cu prezentările, minimizând umbrele şi strălucirea.

Cele două creioane interactive noi pot fi folosite simultan, au o viteză de răspuns mai bună şi sunt mai uşor de utilizat decât modelele anterioare, datorită design-ului îmbunătăţit şi a greutăţii reduse. EB-595Wi dispune de o configurare simplă, datorită instalării fără drivere şi a calibrării automate. Modul de adnotare de tip „tablă albă”, independent de PC, permite profesorilor să realizeze prezentări fără computer.

proiector interactiv epson
EB-595Wi

Parte dintr-o gamă nouă

EB-595Wi face parte din noua gamă de proiectoare ultra short throw EB-5, în care sunt incluse atât modele interactive, cât şi modele non-interactive, modele cu rezoluţii WXGA şi XGA. Fiecare model nou dispune de luminozitate îmbunătăţită în comparaţie cu modelele anterioare, de până la 3.300 lumeni. Întreaga gamă se bazează pe tehnologia Epson 3LCD, care asigură imagini de înaltă calitate datorită luminozităţii pe culoare şi pe alb de acelaşi nivel. Rezultatul constă în reproducerea de culori vii (de trei ori mai luminoase decât proiectoarele concurente[2]) şi imagini de impact, chiar şi pe timp de zi. Aceste modele au o durată lungă de viaţă a lămpii, datorită modului eco, controlului dinamic al lămpii şi reglării automate a luminozităţii. Intrările duble VGA şi HDMI oferă o conectivitate extinsă.

Toate proiectoarele din seria EB-5 au caracteristici wireless, facilitând partajarea de conţinut de pe o gamă largă de dispozitive inteligente, prin intermediul aplicaţiei iProjection[3]. Funcţia de moderator permite profesorilor şi studenţilor să partajeze simultan conţinut. Profesorii păstrează controlul complet, deoarece pot alege când să afişeze conţinutul partajat de studenţi – ideal pentru interacţiune într-un mediu educaţional sau de instruire prin colaborare.

[2] În comparaţie cu proiectoarele DLP cu 1 cip destinate mediului de afaceri şi educaţional, clasate pe primul loc conform datelor NPD din perioada iulie 2011-iunie 2012. Luminozitatea pe culoare a fost măsurată în conformitate cu standardul IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcţie de condiţiile de utilizare. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.epson.ro/clo

[3] Aplicaţia iProjection este disponibilă pentru dispozitive Android şi iOS

Seria EB-5 va fi disponibilă începând cu luna mai a anului 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.