Epson obtine premiul EcoVadis Platinum pentru sustenabilitate

Epson a obținut premiul Platinum pentru responsabilitate socială în cadrul sistemului de evaluare independent EcoVadis1.

EcoVadis Platinum pentru sustenabilitate premiu Epson
EcoVadis Platinum – premiul pentru sustenabilitate – Epson

Premiul EcoVadis Platinum poziționează Epson în top 1% companii sustenabile din domeniul tehnologiei

Clasificarea Platinum, acordată pentru prima dată în 2020, plasează Epson în top 1% companii sustenabile din domeniul tehnologiei2. În ultimii trei ani, Epson s-a clasat în categoria Gold, în care s-au încadrat primele 5% dintre companiile evaluate.

Prin premiul obținut, au fost recunoscute inițiativele globale de CSR ale Epson în patru domenii: mediul înconjurător, pentru care Epson a primit cel mai înalt scor, respectiv calificativul „Remarcabil”, forța de muncă și drepturile omului, etică și dezvoltare sustenabilă, domenii pentru care compania a fost de asemenea recunoscută pentru excelența sa. Aceste clasificări superioare poziționează compania în top 1% companii din industrie.

„Premium EcoVadis Platinum recunoaște angajamentul Epson pentru sustenabilitate,” a declarat Kazuyoshi Yamamoto, președinte Epson Europa. „Sustenabilitatea este în ADN-ul Epson, stă la baza tuturor acțiunilor noastre, iar acest calificativ validează verificările și certificările independente ale businessului și operațiunilor Epson. Suntem complet dedicați în respectarea și stabilirea celor mai înalte standarde de sustenabilitate pentru utilizatorii noștri.”

Citește și: Epson L7160 – Review multifunctional A4 cu imprimanta foto CISS cu 5 culori

EcoVadis este un sistem de evaluare independent și de încredere pentru peste 65.000 de grupuri și companii, din 200 de industrii și 160 de țări diferite, ce folosește criterii de evaluare a responsabilității sociale bazate pe standardele de sustenabilitate stabilite de părți terțe, precum ONG-uri, sindicate, organizații internaționale, guverne locale, și companii de audit.

Epson se bazează pe tehnologiile sale eficiente și de înaltă precizie pentru inovație în patru domenii, inclusiv în cel al imprimantelor cu jet de cerneală. Compania susține că tehnologia sa contribuie la un mediu înconjurător mai sănătos, creșterea productivității, are un rol important în rezolvarea dificultăților sociale și îndeplinirea scopurilor de dezvoltare sustenabilă ale Națiunilor Unite.

photosetup.ro

Pentru a demonstra angajamentul pentru sustenabilitate socială, Epson face publice detalii despre inițiativele sale de mediu, business social și alte activități de responsabilitate socială în rapoartele de integrare și de sustenabilitate. Informațiile pot fi accesate pe paginile de responsabilitate socială ale site-ului Epson, la linkul următor https://global.epson.com/SR/.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

[1] EcoVadis – o platformă independentă ce evaluează politicile și acțiunile companiilor, precum și raportările referitoare la mediul înconjurător, forța de muncă și drepturile omului, etică și dezvoltare sustenabilă. Metoda unică de evaluare CSR EcoVadis acoperă peste 200 de categorii de achiziții publice din 160 de țări. Peste 65.000 de companii colaborează cu EcoVadis pentru a reduce riscurile, a stimula inovarea și a-și consolida eforturile de transparență și încredere între partenerii comerciali.

[2] Industria producției de computere și echipamente periferice.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.