Epson si Kramer colaboreaza pentru a livra solutii inovatoare de instalare a videoproiectoarelor

Epson Europe va colabora cu Kramer Electronics Ltd, recunoscut pentru inovațiile sale în soluții AV/IT, pentru a le oferi clienților un kit atractiv de proiecție pentru întâlniri de afaceri sau pentru mediul educațional.

poza Videoproiector EPSON EB-2255U
Videoproiector EPSON EB-2255U

Pachetul include modele din gama variată de soluții de proiecție Epson, împreună cu VIA GO, soluția wireless de nivel enterprise pentru prezentări de la Kramer.

VIA GO este o soluție wireless avansată care le permite participanților la întâlniri să prezinte ușor și rapid de pe tabletă, smartphone sau laptop. Dispozitivul acces point Wi-Fi încorporat transformă orice soluție de proiecție Epson într-un dispozitiv de tip BYOD flexibil, gestionat wireless. Soluția VIA GO este compatibilă cu toate videoproiectoarele din portofoliul Epson, inclusiv cu cele mai recente modele din seria EB-2000.

„Colaborarea dintre Epson și Kramer la nivel european este o veste foarte bună nu numai pentru actualii clienți Epson, care beneficiază de conectivitate BYOD wireless și soluții de prezentare în sălile de întâlniri, ci și pentru noii clienți Kramer și Epson care au acces la cele mai bune soluții ale ambelor branduri – soluții de proiecție de vârf și tehnologie de prezentare wireless, securizată”, a declarat Neta Lempert, VP Digital Business Development la Kramer.

Hans Dummer, Business Unit Director, Epson Europe, spune: „Este imposibil să supraestimezi importanța conectivității wireless în tehnologie. Nu mai este doar o funcționalitate, este o așteptare. Alăturarea performanței soluțiilor de proiecție Epson și a tehnologiei de prezentare wireless Kramer creează un pachet convingător pentru orice mediu corporativ sau educațional.”

evomag.ro

Alte funcții VIA GO includ wireless mirroring pentru iOS, Android, Chromebook, PC și Mac, redare video la 1080p60, criptare de conținut pe 1024 biți și capacitatea de a prezenta conținut din două surse pe un singur display, pentru mai mulți participanți.

Gama de soluții de proiecție Epson include modele perfecte pentru toate nevoile educaționale și de business, variind de la cele entry-level, accesibile, la videoproiectoare laser puternice de până la 5000 lumeni, concepute pentru spații de prezentare foarte mari. Gama include și modele interactive ultra short-throw și ultra-mobile, precum și dispozitive complementare.

Despre Kramer

Începând cu 1981, Kramer Electronics a fost un jucător de top și un pionier în industria Pro AV. Având clienți din peste 90 de țări și șase continente, Kramer oferă un portofoliu pro AV extins și inovator, incluzând produse și soluții pentru corporații, insituții educaționale, culturale, guvernamentale, evenimente live, sectorul medical și multe altele.

Timp de peste trei decenii, Kramer si-a construit reputația prin relații puternice cu clienții săi, oferind cel mai înalt nivel de suport din industrie.

Kramer a câștigat numeroase premii, inclusiv premiul Pioneer pentru anul 2013 la InfoComm, în onoarea fondatorului și președintelui Dr. Joseph Kramer. Soluțiile Kramer pentru colaborare, streaming și control sunt în prima linie a industriei Pro AV aflată în continuă evoluție. Creșterea consistentă a vânzărilor Kramer și extinderea pe noi piețe reprezintă o dovadă a angajamentului companiei față de cercetare și dezvoltare și dependența de feedback-ul clientului.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.