Epson SureColor SC-F7100 – imprimanta cu transfer prin sublimare, pentru textile roll-to-roll

Dupa imprimanta foto de producţie pentru afaceri mici şi mijlocii SureLab D700, Epson lansează şi o imprimanta cu transfer prin sublimare, pentru textile roll-to-roll: SureColor SC-F7100

imprimanta SureColor SC-F7100
Epson SureColor SC-F7100

Epson SureColor SC-F7100 este o imprimantă digitală de 64 inci cu transfer prin sublimare.

Bazându-se pe succesul modelului SC-F7000, Epson a răspuns cerinţelor clienţilor cu o imprimantă pentru textile, proiectată pentru volume de imprimare medii şi mici. Dezvoltată şi fabricată în întregime de Epson, SureColor SC-F7100 este echipată cu sistem de alimentare automată cu o rolă, cu un sistem îmbunătăţit de tensionare, cu un nou dispozitiv de uscare după imprimare şi cu un sistem opţional de uscare a materialului imprimat pentru a asigura o fiabilitate şi o eficienţă sporite la producerea textilelor roll-to-roll.

Modelul SureColor SC-F7100 este ideal pentru producătorii de semnalistică, care doresc să profite de cererea în creştere pentru producţia de textile în volume medii şi mici. SureColor SC-F7100 uşurează şi eficientizează imprimarea de echipamente sportive, îmbrăcăminte, accesorii sau chiar şi gadget-uri, pentru a ţine pasul cu tendinţele din lumea modei sau producţia de materiale promoţionale pentru evenimente.

epson SureColor SC-F7100
SureColor SC-F7100

Rola cu preluare automată îmbunătăţită, combinată cu sistemul superior de tensionare, reduce timpii de întreţinere, ceea ce permite funcţionarea SureColor SC-F7100 fără monitorizare permanentă. Dispozitivul de uscare după trecerea pe platan şi sistemul opţional de uscare a materialelor imprimate economisesc timp, făcând mai uşoară manipularea printurilor. Tehnologia Micro Piezo TFP dezvoltată de Epson asigură costuri de exploatare reduse şi minimizarea timpilor pierduţi, crescând astfel nivelul de productivitate.

Cerneala ecologică pe bază de apă Epson UltraChrome DS este garanţia calităţii, materialele imprimate redând şi cele mai rafinate detalii, în culori vii şi gradaţii fine. Această cerneală reproduce culori naturale, contururi clare şi nuanţe fine, cu o rezistenţă excelentă la lumină/spălare, precum şi la abraziune/transpiraţie. Imprimanta CMYK SureColor SC-F7100 este compatibilă cu majoritatea tipurilor de hârtie destinate transferului prin sublimare şi cu o gamă largă de suporturi pretratate cu polyester. Printre acestea se numără materialele textile, îmbrăcăminte, dar şi suporturile rigide, precum plăcile din fibră, metalul şi plasticul.

Viteza de imprimare de până la 58 m2/oră, în mod draft,sau de 30 m2/oră în modul de producţie cu două treceri, combinat cu sistemul cu recipiente de cerneală de 1,5 litri şi cu recipienetele de depozitare a cernelii de un litru (1,08 kg) asigură un nivel de productivitate sporit.

În pachet este inclusă şi aplicaţia Epson Professional Sublimation Edition RIP, dezvoltată special de ErgoSoft, care accelerează şi simplifică producţia de materiale publicitare. Încărcarea materialelor poate fi realizată de un singur operator, rezultatul fiind simplificarea controlului şi a manipulării mediilor de tipărire. Afişajul LCD este intuitiv şi oferă informaţii detaliate, făcând imprimanta uşor de utilizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.