Epson te provoacă la fotografie în cadrul târgului Digital Print&Sign

Epson prezintă cele mai noi imprimante destinate fotografiei și semnalisticii outdoor la Digital Print&Sign, cea mai mare expoziţie din România dedicată tiparului digital şi semnalisticii.

imprimanta ciss epson
Epson L800

Vizitatorii se pot înscrie în concursul de fotografie de reportaj, premiat cu o imprimantă Epson L800, o cameră foto Sony DSC WX 100 şi o sesiune foto profesională cu suportul 4K Broadcast

Pe toată perioada târgului Digital Print&Sign, standul Epson din pavilionul central Romexpo va găzdui un studio foto profesional realizat cu sprijinul fotografului Dinu Lazăr, al Sony şi al 4K Broadcast. Pasionaţii de fotografie care vor dori să realizeze instantanee în studio vor avea la dispoziţie suportul fotografului Dinu Lazăr, modele, lumini profesionale asigurate de 4K Broadcast şi aparate foto Sony. Fotografiile vor fi tipărite pe imprimante Epson şi înmânate fotografilor.

În cadrul standului, Epson organizează un concurs pe tema fotografiei de reportaj. Participanții au provocarea de a surprinde imagini cât mai reuşite din cadrul târgului, iar ulterior cea mai bună fotografie va fi imprimată de Epson în format A4 și înscrisă în concurs. Cele mai bune fotografii alese de juriu vor fi premiate cu o imprimantă Epson L800, o cameră foto Sony DSC WX 100 şi o sesiune de fotografie cu suportul 4K Broadcast.

Evenimentul Digital Print & Sign reprezintă cea mai importantă întâlnire a reprezentanţilor industriei de tipar, locul unde specialiştii au ocazia să interacţioneze cu reprezentanţi ai producătorilor de top, atât din ţară, cât şi din străinătate. Târgul se desfăşoară între 19 şi 22 septembrie la Romexpo Bucureşti.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina printsign.ro

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.