Expoziţia foto „Culorile Ortodoxiei. Polonia”

Sunteţi invitaţi la o expoziție de excepție – viața comunității ortodoxe din Polonia, văzută prin obiectivul camerei foto. Expoziția va fi găzduită în sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei timp de 9 zile.

expozitia foto Culorile Ortodoxiei. Polonia
Culorile Ortodoxiei. Polonia

Asociaţia credincioşilor din Biserica Ortodoxă a Poloniei „OrthNet”, înfiinţată cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Sava, Mitropolitul Varşoviei şi al întregii Polonii, împreună cu Grupul Filos organizează expoziţia de fotografie „Culorile Ortodoxiei. Polonia”, în sala Europa Christiana din Palatul Patriarhiei, în perioada 16 – 24 septembrie 2013.

Proiectul OrthPhoto (înfiinţat în 2004) este cea mai mare bază de date online de fotografie ortodoxă și cuprinde fotografii din peste 70 de ţări din întreaga lume.

Vernisajul expoziţiei de fotografie „Culorile Ortodoxiei. Polonia” va avea loc luni, 16 septembrie 2013, ora 17.00, în prezenţa reprezentanţilor unor instituţii publice din Polonia şi România.
Vernisajul va fi urmat de un concert de muzică tradiţională religioasă din Polonia şi de prezentarea unor filme documentare cu scopul cunoaşterii vieţii de zi cu zi a credincioşilor ortodocşi din Polonia.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.