Facem prea multe poze?

În lumea noastră modernă, fotografia a devenit o parte integrantă a vieții de zi cu zi. Cu aparatele foto digitale și smartphone-urile omniprezente, cât de multe fotografii facem? O parere amuzanta de la personajele Chuck & Beans, de pe site-ul www.shoeboxblog.com

prea multe poze
film vs. digital

Avalanșa de Imagini Digitale

Cu tehnologia digitală la dispoziția noastră, procesul de captare a momentelor a devenit extrem de ușor. Apăsăm butonul de declanșare, iar imaginea este imediat vizibilă pe ecranul aparatului sau al smartphone-ului nostru. Această facilitate ne-a făcut pe mulți dintre noi să devenim fotografi compulsivi, cate fotografii facem la fiecare eveniment, vacanță sau întâlnire cu prietenii.

f64.ro

Trierea și Organizarea Fotografiilor

Pentru a ține pasul cu avalanșa de imagini, mulți fotografi amatori au adoptat practici de triere și organizare. Unii șterg periodic pozele pe care le consideră inutile sau duplicate, în timp ce alții le păstrează pe toate, riscând să se piardă în haosul digital.

Voi ati mai “cotrobait” prin colectia personala de fotografii sa vedeti ce ati realizat de-a lungul timpului?Ati mai sters din pozele realizate sau le pastrati pe toate?

Citeste si: Capcanele fotografiei: ce sa faci inainte de a apasa declansatorul

Eu sterg periodic pozele din urma; unele le consider inutile, altele le am de 2-3 ori cu mici diferente.Chiar daca mediul de stocare (HDD) a devenit mai accesibil/mai ieftin totusi nu vreau sa caut printre zeci de poze pina gasesc una interesanta.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Facem prea multe poze?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.