Fotograf profesionist pentru a face fotografiile la nunta ta ?

Targurile de nunti s-au terminat de mult, chiar si parada mireselor a trecut prin oras, iar acum vor incepe cu adevarat nuntile.

Multi din cei care organizeaza nunti isi pun intrebarea:
Fotograf profesionist pentru a face fotografiile la nunta ta ?

Am sa incerc din nou sa dau si eu un raspuns ( daca veti cauta pe acest blog veti gasi si articolele mai vechi despre acest subiect).

In primul rand trebuie sa te gandesti ca nunta ta este atat un eveniment extrem de important si irepetabil cat si o investitie majora in viitorul tau.

Exista mirese care considera ca fotografiile la nunta pot fi realizate si de catre rude sau prieteni, dar aceasta impresie persista doar pana dupa nunta, cand vad rezultatele. Asadar este mai bine sa planificati din timp nunta voastra.

Bineinteles ca si fotografii amatori pot realiza fotografii reusite, uneori chiar extraordinare. Este la latitudinea ta sa te bazezi pe noroc. Dar un fotograf de nunti profesionist va realiza fotografii de calitate de fiecare data.

Caracterul nerepetabil al nuntii nu face decat ca pretentiile sa fie mai mari iar erorile de orice fel de netolerat deci angajarea unui fotograf de nunti profesionist este o polita de asigurare impotriva neprevazutului.

Un fotograf de nunti profesionist nu va ramane fara baterii sau carduri de memorie pentru aparatul digital in mijlocul evenimentului, nici nu va micsora rezolutia fotografiilor pentru a mai “inghesui” cateva poze pe unicul card din camera.

In plus, orice fotograf de nunti serios va avea aparatura de rezerva pentru cazul in care un aparat de fotografiat, obiectiv sau flash se va defecta in timpul nuntii tale. Acest lucru este extrem de important, nu conteaza cat de profesionala sau de scumpa este aparatura unui fotograf, orice echipament se poate defecta in cel mai nepotrivit moment.

Sper ca ati inteles de ce este important sa aveti la nunta un fotograf profesionist si ca nu este prea tarziu pentru a include in bugetul vostru suma necesara pentru a plati acel fotograf profesionist. Puteti chiar sa apelati la serviciile mele.

fotostefan

5 thoughts on “Fotograf profesionist pentru a face fotografiile la nunta ta ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.