6 sfaturi de la profesionisti pentru pictarea unui kit pictura numere

Avantajul picturii pe numere este ca nu trebuie sa fii pictor, nici macar sa fii o persoana artistica, pentru ca acest lucru sa functioneze. Cand se executa conform instructiunilor, va rezulta o frumoasa piesa de arta.

poza kit pictura desen desenare
kit pictura numere

Dragostea pentru arta si o mana stabila sunt singurele conditii prealabile pentru a picta cu succes. Diverse kituri pictura pe numere sunt destinate atat adultilor, cat si copiilor.

Un kit pictura numere poate deschide noi oportunitati pentru cei care vor sa intre in lumea artei!
In timp ce sistemul de pictura dupa numar este extrem de simplu, exista anumite sfaturi care vor face experienta picturii mai buna si rezultatul mai frumos.

Iata cateva sfaturi pentru a realiza un tablou remarcabil:

1. Inainte de a incepe, curata o zona plana pe care vei lucra. Ar fi bine sa ai la indemana un vas cu apa curata si un prosop de hartie pentru a curata pensulele;
2. Curata periile de fiecare data cand schimbi culoarea. Asigura-te ca tuburile sunt complet inchise cand ai terminat cu ele pentru a preveni uscarea;
3. Incearca sa lucrezi de sus in jos pentru a preveni stergerea culorilor;
4. Vopseste mai intai cu acele culori care sunt mai deschise si continua cu cele mai intunecate. Expertii recomanda: sa incepi fie cu cea mai inchisa culoare si sa termini cu cea mai deschisa sau invers. Motivul pentru care se recomanda acest lucru este ca te va ajuta sa afli lucruri interesante despre tonul si cromatica culorilor. Oricare dintre aceste kituri pictura numere ofera indicatii si sfaturi, asa ca nu avea nici o grija;
5. Daca nu doresti sa lucrezi cu seturile de pensule din kit, poti sa le cumperi de la un magazin de artizanat. In special, poate doresti sa ai o pensula mai mare la indemana, nu doar pe cele mici oferite in truse.
6. Picteaza cu o singura culoare pana o termini, incepand cu cele mai mari zone destinate culorii si terminand cu cele mici.

Pictura pe numere se adevereste a fi o ocupatie extrem de interesanta, relaxanta si care te scapa de stresul acumulat de peste zi. Incearca si tu!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.