PhotoWorks: Editor foto inteligent pentru orice utilizator

Dacă aveți puțină experiență în editarea fotografiilor, dar doriți totuși să vă prelucrați imaginile ca un profesionist, atunci PhotoWorks merită atenția dumneavoastră.

PhotoWorks program prelucrare fotografii editre foto
PhotoWorks – program prelucrare fotografii

Acest software este dotat cu Inteligență Artificială avansată (AI) și o mulțime de instrumente automate și manuale pentru a vă face fotografiile impecabile. Chiar dacă sunteți un profesionist experimentat, vă veți bucura de utilizarea PhotoWorks datorită interfeței sale clare și fluxului de lucru ușor.

PhotoWorks vine cu toate caracteristicile esențiale de care ar putea avea nevoie orice utilizator. Cu acest program, puteți corecta culorile imaginilor, le puteți îmbunătății contrastul, saturația și intervalul dinamic (dynamic range). Sunt prezente funcțiile de claritate (sharpening) și estompare (blur), precum și presetări convenabile de decupare (crop) și instrumente pentru corectarea perspectivei.

cel.ro

Funcția de corecție automată a software-ului – Auto Correction – ține cont de conținut și vă permite să vă reparați imaginile cu un singur clic – analizează genul și conținutul imaginii și vine cu cea mai bună îmbunătățire posibilă.
PhotoWorks acceptă, de asemenea, procesarea a mai multor imagini (batch proccesing) și vă permite să îmbunătățiți și să adăugați o semnătură (watermark) la mai multe fotografii simultan.

prelucrare multe poze fotografii
batch process

Una dintre cele mai distinctive caracteristici ale PhotoWorks este modulul Portrait Magic. Acest modul inteligent găzduiește zeci de presetări și instrumente de înfrumusețare. Nu este nevoie să faceți selecții sau să desenați măști, deoarece toate editările sunt bazate pe glisoare/slidere.
Puteți folosi Portrait Magic pentru a netezi pielea, pentru a albi dinții, pentru a adăuga puțin bronz sau pentru a elimina petele/coșii.
În plus, există funcțiile Face and Body Sculpt care vă permit să schimbați dimensiunea și forma trăsăturilor faciale sau corporale. Încă o dată, toate editările sunt ușor de aplicat.

Citește și: Programe de editare video gratuit – 11 recomandari

PhotoWorks vine, de asemenea, cu un instrument semi-automat de schimbare a fundalului. Doar câteva click-uri vă vor permite să separați subiectul de fundal și să îl schimbați cu un nou fundal mai interesant. Dacă în fotografia dvs. apar obiecte sau persoane aleatorii, PhotoWorks vă permite să scăpați de ele cu 3 instrumente convenabile. Dacă cunoașteți corectarea culorilor la nivel profesional, atunci vă vor plăcea funcțiile Curves and Tone Mapping.

program schimbare fundal poza PhotoWorks editare foto
echimbare fundal fotografie – PhotoWorks

Dacă doriți nu numai să vă remediați imaginile defecte, ci și să le stilizați artistic, PhotoWorks are suficiente funcții pentru dvs. În primul rând, software-ul găzduiește peste 200 de efecte artistice. Există efecte vintage, de tonuri, de iluminare și HRD, precum și LUT-uri 3D. În plus, poți adăuga puțină lumină solară fotografiilor tale cu efectul Raze de soare (Sun Rays). PhotoWorks vine, de asemenea, cu un instrument de text care vă permite să vă faceți o semnătură, adăugați data sau alte informații la imagini.

program efecte foto prelucrare poze PhotoWorks
efecte foto

În ciuda faptului că este plin de funcții și setări, software-ul este surprinzător de nepretențios când vine vorba de hardware. Deci, chiar dacă aveți un PC sau un laptop de calitate medie, PhotoWorks va funcționa la fel de bine. Acest software inteligent vine cu o versiune de încercare gratuită și oferă trei versiuni de licență, ceea ce înseamnă că veți putea găsi tipul de licență în funcție de bugetul dvs.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

3 thoughts on “PhotoWorks: Editor foto inteligent pentru orice utilizator”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.