Fotografii gratuite, de la Getty, pentru site-ul tau

In urma cu citeva zile auzisem ca cei de la Getty Images vor permite utilizarea gratuita, in mediul online, a fotografiilor lor si nu prea imi venea sa cred. Dar am urmarit aceasta stire si intr-adevar Getty Images a anuntat ca pune gratuit la dispozitia celor interesati imaginile lor din categoriile stiri, sport, stock, etc.

poze gratuite pentru site
Getty Images

Practic anumite fotografii de pe site-ul Getty Images nu mai au watermark-ul acela mare, care acopera toata fotografia, cum are, de exemplu, Agerpres Foto sau alte agentii de stiri.

Dupa ce anul trecut Getty a facut public imaginile din Getty Museum in cadrul programului Open Content, de care v-am anuntat si eu aici, anul acesta Getty Images s-a hotarit sa faca inca un pas inainte prin oferirea gratuita celor care au nevoie de poze pentru site-uri sau bloguri a unor anumite imagini din proprietatea lor cu conditia preluarii si a unui cod embed, care se plaseaza in pagina unde se doreste afisarea imaginii.

getty images cod embed
cod embed

La deschiderea paginii, browserul apeleaza site-ul Getty Images , descarca si afiseaza imaginea aleasa.

underarmour.ro

In acest fel Getty doreste sa aiba mai mult control asupra utilizarii imaginilor sale si probabil vor avea la dispozitie niste date pentru realizarea unor statistici.

Getty Images poze gratuite
Getty Images

Sub sloganul “easy, legal and free” imaginile pot fi utilizate gratuit pe site-urile necomerciale; nu uitati sa cititi si conditiile de utilizare

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

2 thoughts on “Fotografii gratuite, de la Getty, pentru site-ul tau”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.