Reduceri la obiective, camere foto sau video Canon plus tombola cu premiu iPad Mini

Nu stiu daca are legatura cu stirea care anunta intentia firmei japoneze sa renunte la camerele foto compacte ieftine, dar uite ca au inceput
reducerile la respectivele aparate foto, dar si la unele DSLR-uri, obiective si camere video. In plus daca veti achizitiona unul din produsele
participante la respectiva promotie, aveti sansa sa cistigati, prin tragere la sorti, un iPad Mini.

superzoom
PowerShot SX500 IS si PowerShot SX160 IS

Din lista promotiei pot sa va recomand citeva produse, daca sunteti interesati, va rog sa cititi mai departe.

Incep cu un compact mai performant si anume Canon PowerShoot S110 – 12 megapixeli, zoom optic 5x, LCD 3″ si WiFi-GPS incorporat cu 800 lei reducere; aveti la dispozitie atit clasicul model negru cit si cel argintiu.

Daca aveti nevoie de un zoom mai puternic, atunci verificati Canon Powershot SX160 IS – 16 megapixeli si zoom optic 16x la 448lei sau Canon PowerShot SX270 HS albastru la 12 Megapixeli si Zoom 20X la un pret de 900lei, iar daca bugetul va permite bridge-ul Canon SX50 HS IS negru cu 12.1 megapixeli, zoom 50x si la pret de 1744lei.

Daca doriti un dslr, ca tot sunt la moda acum 🙂 , trebuie sa scoateti din buzunar aproximativ 1700 lei pentru Canon EOS 1100D dublu kit: obiectivul 18-55 DC III si 75-300 DC.

Lista completa cu reducerile la aparate foto-video Canon poate fi consultata aici.

PS: daca va intrebati de ce vrea Canon sa renunte la aparatele foto compacte ieftine, raspunsul este relativ simplu: profitul obtinut din vinzarea lor este prea mic in comparatie cu cheltuielile de marketing si cercetare. In plus, in ultimii ani, smartphone-urile au “muscat” serios cota de piata a camerelor foto compacte ieftine.

fotostefan

One thought on “Reduceri la obiective, camere foto sau video Canon plus tombola cu premiu iPad Mini”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.