Geanta foto Nikon CF-EU04

Am primit aceasta geanta, ca bonus, in urma achizitionarii unui aparat foto DSLR Nikon D90.
Geanta cu un design traditional,simplu, are o calitate buna, este comoda si dispune de curea ajustabila, dar din pacate ii lipseste un fermoar deasupra compartimentului principal.

Geanta foto Nikon CF-EU04

Este neagra un invelis impermeabil si vreo 3 buzunare exterioare (2 in fata, cu fermoar, si unul in spate, fara fermoar). In buzunare nu poti introduce obiecte voluminoase, utilitatea lor limitandu-se la niste “lavete” pentru curatarea prafului de pe lentila obiectivului si la niste carduri sau acumulatori de rezerva.

In interior am introdus un Nikon D90 cu obiectivul 18-105mm f/3.5-5.6G AFs VR, un obiectiv Nikon AF-S 18-70mm f/3.5-4.5G IF-ED DX si blitul Nikon SB-800.

Geanta foto Nikon CF-EU04

Concluzia este ca aceasta este o geanta pentru incepatori; este buna daca este prima geanta pe care ti-o cumperi pentru primul aparat foto DSLR, insa nu va trece prea mult timp pana vei simti nevoia de a o schimba cu una mai incapatoare daca ai mici ambitii de fotograf .

fotostefan

7 thoughts on “Geanta foto Nikon CF-EU04”

  1. Am si eu un D90 (cu obiectiv 18-55) + un blitz SB-600 + acesorii (cabluri, carduri, incarcatoare). Probabil o sa mai urmeze inca un obiectiv de 55-200.
    Ce geanta mi-ai recomanda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.