Dupa sarbatori ardem caloriile acasa cu ajutorul Decathlon

După sărbători ar trebui să mai ardem din caloriile acumulate, iar la Decathlon găsim articole fitness ce ne vor ajuta în acest sens.

sport acasa poza pantaloni trening echipament sportiv
După sărbători, ardem caloriile

În principiu, iarna este mai dificil să te menții activ. Totuși zilele mai scurte și temperaturile exterioare scăzute nu ar trebui să devină o scuză pentru a sta doar în casă.
Cel mai important în acest proces este să lucrăm cu echipament adecvat, chiar dacă totul se întâmplă în confortul casei noastre.
Decathlon ne vine în ajutor cu o gamă largă de produse care să faciliteze fitness-ul acasă. Găsim o varietate de articole sportive nu doar pentru diverse bugete, dar și pentru diverse spații oferite de locuință.

După ce am ales echipamentul sportiv necesar ( tricou și pantaloni) în coșul de cumpărături urmează un Stepper MS100 alb/ negru

poza stepper sport acasa ardere calorii
Stepper MS100

Din câte am înțeles minim 30 minute petrecute pe stepper, ajută la arzerea a, în jur de, 250-300 calorii, deci este foarte eficient pentru corpul nostru.

Să nu uităm! Este important să purtăm încălțăminte care să ne asigure o susținere optimă a piciorului atunci când executăm mișcările de antrenament, așa că nu omiteți atunci când va antrenați acasă. Verificați promoțiile pentru încălțăminte sport disponibile pe această pagină. Eu am ales un model, tu?

Dacă spațiul permite îți recomand și ție o bancă bodybuilding cu grad de înclinare/declinare. Eu m-am oprit la modelul acesta, care ajută la efectuarea a o mulțime de exerciții pentru dezvoltarea musculaturii spatelui, abdomenului, brațelor și picioarelor.

foto banca inclinare sport acasa
banca bodybuilding

Contrar opiniilor, boxul este pentru toată lumea. Și ce dacă ești fată? Ia-ți și tu un sac de box și manuși de box!
Cu o încălzire obligatorie, boxul te ajută și pe tine să faci un antrenament ce îți va lucra întreg corpul. Vei arde multe calorii și mai ales te vei elibera de stresul cotidian! Dacă ești începător/oare, este important să folosești bangaje speciale din pânza pentru protecția suplimentară a degetelor înainte de a purta mănușile.

Beneficiile antrenamentului la sacul de box sunt numeroase, iar eu am găsit acest sac BOXING MACHINE 100 care este gonflabil, astfel este ușor de depozitat, transportat.

poza sac box gonflabil sport acasa ardere calorii
sac box gonflabil

Nu ai nevoie de echipamente costisitoare pentru un antrenament rapid și eficace, iar sportul acasă poate fi un mod plăcut de ați petrece timpul liber.

decathlon.ro

Oricum, ideea este că poți face sport acasă, mai ales că exercițiile fizice reduc stresul și-ți îmbunătățesc starea de spirit. Ceea ce avem nevoie cu toții, chiar și pasionații de fotografie, creatorii de conținut digital, graficieni, etc.

Recomandările de mai sus, sunt doar o foarte mică parte din vasta ofertă disponibilă pe site-ul și magazinele Decathlon. Apropo, tu știai că Decathlon fabrică și în România?

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

6 thoughts on “Dupa sarbatori ardem caloriile acasa cu ajutorul Decathlon”

  1. Pe orice vreme. Iar weekend-ul ăsta chiar a fost neobișnuit de însorit. Altfel, chiar îmi place când plouă. E parcul mai gol. 🙂

  2. Din păcate se anunță o mică ninsoare vineri, așa că weekend-ul ăsta nu știu cum va fi. Dar tot mă duc în parc. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.