GOCLEVER CHRONOS COLOUR: smartwatch-ul cu ecran tactil color de 1,6 inci cu rezoluţie de 240×240 pixeli

GOCLEVER lansează noul smartwatch CHRONOS COLOUR, care ţinteşte toţi pasionaţii de tehnologie. Dispozitivul cu design elegant încorporează un touch screen color de 1,6 inci.

smartwatch-ul CHRONOS COLOUR
CHRONOS COLOUR

Interfaţa care recunoaşte diferitele gesturi, uşurează folosirea ceasului inteligent şi gestionarea diferitelor notificări venite de la smartphone.

goclever CHRONOS COLOUR  smartwatch
smartwatch

GOCLEVER CHRONOS COLOUR, la fel ca fratele mai mic, Chronos Eco, a fost proiectat să uşureze viaţa utilizatorilor, prin facilitarea accesului la cele mai folosite aplicaţii.
Utilizat împreună cu un smartphone Android, ceasul inteligent oferă noi metode de interacţionare. Acesta permite navigarea în lista de muzică şi controlul melodiilor redate, direct de pe încheietură, o funcţie deosebit de utilă în mijloacele de transport în comun aglomerate. Un alt avantaj în acest sens este şi radioul încorporat. Pasionaţii de fotografie vor aprecia funcţia care permite operarea camerei din telefonul mobil cu ajutorul GOCLEVER CHRONOS COLOUR. De asemenea, noul dispozitiv poate îndeplini şi rolul de antrenor personal, datorită accelerometrului încorporat care măsoară activitatea utilizatorului (distanţa parcursă, numărul de paşi efectuaţi, numărul de calorii arse etc.). Astfel sesiunile de antrenament vor deveni mai eficiente.

goclever smartwatch CHRONOS COLOUR
USB

Ceasul inteligent poate primi notificări de la smartphone pe o rază de 10 metri, permiţând utilizatorilor să fie la curent cu SMS-urile sau emailurile primite. Notificările pot fi personalizate pentru fiecare aplicaţie în parte şi pot fi oprite din aplicaţia dedicată de pe telefon. Mai mult, CHRONOS COLOR permite şi iniţierea de apeluri sau trimiterea de SMS-uri. Pentru a uşură răsfoirea agendei virtuale din telefon, dispozitivul poate fi controlat prin voce. Ceasul inteligent include şi aplicaţii deosebit de utile precum un calendar, calculator, ceas de alarmă sau informaţii meteo.

GOCLEVER CHRONOS COLOUR este rezistent la apă (echivalentul a 30m pe ceasurile clasice), astfel funcţionarea lui nu este afectat de stropirea accidentală, de ploaie sau alte forme de umiditate. Temperatura optimă de funcţionare a dispozitivului este între 0 şi 50°C.

CHRONOS COLOUR este compatibil cu o multitudine de dispozitive mobile de la mai mulţi producători, care rulează sistemul de operare Android 4.4.0 sau o versiune mai recentă. Conexiunea cu smartphone-urile se realizază prin protocolul Bluetooth BT 4.0. Din motive de securitate, smartwatch-ul va anunţa utilizatorii când iese din raza de acoperire a smartphone-ului. Datorită încorporării funcţiilor avansate, s-a optat pentru o baterie de 350mAh care permite funcţionarea activă a dispzitivului timp de 5 zile sau păstrarea lui în modul standby până la 2 săptămâni.

goclever CHRONOS COLOUR  smartwatch
CHRONOS COLOUR

Având dimensiuni de 4,1 x 5,5 x 1,2 cm şi cântărind 60 de grame, noul GOCLEVER CHRONOS COLOUR va fi disponibil în oferta magazinelor de specialitate din luna Februarie cu preţuri pornind de la 329 lei.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.