HalloWinner Cat Show 2014 – editia de toamna Sofisticat

Expozitia internationala de pisici – HalloWinner Cat Show – are loc la Sala Palatului, din Bucuresti, pina pe 2 noiembrie 2014.

HalloWinner Cat Show sofisticat
Expozitia internationala de pisici – HalloWinner Cat Show

In preajma noptii de Halloween, clubul SofistiCAT a organizat aceast concurs de pisici venite de peste mari si tari.

La prima editie HalloWinner Cat Show participa peste 200 de pisici de rasa venite din diferite colturi ale lumii.

Halloween sofisticat
Halloween

Prin fata juriului, compus din sase arbitri internationali vor defila frumoase exemplare de Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Ragdoll, Siberiana, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientala si Siameza.

pisica sala palatului bucuresti
la sala palatului

Punctul culminant al manifestarii este concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii (persane si exotice, par semilung, par scurt, orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium.

expozitie si concurs de pisici
expozitie pisici

Premii speciale vor fi acordate pisicilor castigatoare ale concursului Full Monty – la care vor participa numai pisicile care nu mai au nimic de ascuns si anume din rasa Sphynx si Don Sphynx.

Sphynx pisica imbracata
imbracata

felisei Godess Beauty sphynx cattery

Vizitatorii pot admira gratioasele feline si pot achizitiona o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete etc.) la preturi promotionale. La HalloWinner Cat Show sunt si picturi pe fata pentru cei mari si mici, dar si tombole cu premii pentru vizitatori.

HalloWinner Cat Show
de halloween

Spre deosebire de anul trecut, la aceasta editie custile sunt cu gratii si nu cu plasa, iar organizatorii ii roaga pe vizitatori sa nu foloseasca blitul aparatelor foto.
Ca fapt divers la un astfel de eveniment este bun un obiectiv luminos, ca de exemplu Nikon 70-200mm f/4 VR sau macar un Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC Macro OS HSM, si/sau un aparat foto care sta bine la capitolul ISO. La aceasta expozitie si concurs de pisici, eu am folosit un aparat foto mirrorless, un Olympus OM-D E-M10, pentru care voi prezenta, peste citeva zile, si parerile mele despre performantele lui.

Restul pozelor de la expozitia internationala de pisici HalloWinner Cat Show pot fi vazute la Galeria foto.

HalloWinner concurs de pisici
HalloWinner

Ca si la editiile anterioare, se desfasoara si campania “ARATA CA ITI PASA”, in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor ROBI, Free Pets, Red Panda si Gia vor aduce pisici vaccinate si sterilizate spre adoptie.

Pretul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.