Imprimanta foto A3+ Epson SureColor SC-P600 prezentata la Photokina 2014

În cadrul Photokina 2014 a fost prezentată imprimanta foto A3+ Epson SureColor SC-P600, care asigură printuri excelente în combinaţie cu cerneala UltraChrome HD.

imprimanta foto a3+ epson
Epson SureColor SC-P600

SureColor SC-P600 este cea mai bună imprimantă foto A3+ Epson din gama sa şi combină calitatea superioară, productivitatea ridicată şi conectivitatea wireless într-un echipament compact şi accesibil. SureColor SC-P600 utilizează noile cerneluri Epson UltraChrome HD şi Vivid Magenta pentru a furniza printuri de cea mai bună calitate.

Noul set de cerneluri UltraChrome HD cu nouă culori poate reproduce o gamă foarte largă de culori şi, prin intermediul unui DMax de 2,84 – cea mai mare densitate a culorii negre din domeniu1 – poate produce nuanţe de un negru intens şi gradaţii de tonuri foarte fine.

Ideală pentru fotografi amatori şi semiprofesionişti, SureColor SC-P600 va fi, de asemenea, atractivă şi pentru arhitecţi, agenţi imobiliari şi agenţii de publicitate / design, care au nevoie să tipărească zilnic prezentări color de calitate superioară.

powerlaptop.ro

Noua imprimantă furnizează o excelentă conectivitate Wi-Fi Direct pentru imprimare wireless de pe dispozitive smartphone, tablete şi computere. Epson Connect este acceptat pentru prima dată pe o imprimantă foto A3+ Epson cu o singură funcţie. Acceptă, de asemenea, Google Cloud Print.

Proiectată pentru producţia de volume medii, SureColor SC-P600 tipărește o imagine de 11 x 14 inci în doar 153 secunde. Alimentarea dublă cu hârtie permite imprimarea A3+ pe o gamă largă de hârtii foto şi fine art, canvas şi medii de tipărire groase, imprimanta fiind însă perfectă și pentru printarea de imagini panoramice de mare impact. Interfaţa panoului tactil color de 2,7 inci, unică în rândul imprimantelor foto A3+ similare2, simplifică configurarea şi gestionarea, chiar şi fără computer.
Vă reamintesc că Epson a prezentat tot la Photokina 2014 şi două scanere pentru film şi fotografii.

Note de subsol
1 În comparaţie cu imprimantele foto A3+ cu set de cerneluri cu cel puţin 6 culori oferite de concurenţi disponibile în luna iulie 2014
2 Imprimante foto A3+ cu peste 6 culori prezente pe piaţă în luna iulie 2014

Caracteristici cheie:
Tehnologie nouă cu cerneluri UltraChrome HD şi Vivid Magenta cu nouă culori
Gamă de culori extrem de variată şi cea mai mare densitate a negrului oferită de Epson (2,84 DMax pe PGPP)
Compatibilă cu Epson Connect cu Apple AirPrint şi Google Cloud Print
Wi-Fi Direct pentru imprimare wireless directă de pe dispozitive smartphone, tablete şi computere
Viteză mare de imprimare de 153 secunde pentru 11×14 inci la dimensiune A3+
Panou tactil color mare, de 2,7 inci pentru simplificarea configurării şi gestionării
Dimensiunea cartuşului de cerneală – 25,9 ml
Dimensiuni compacte – 616 x 369 x 228 mm

fotostefan

One thought on “Imprimanta foto A3+ Epson SureColor SC-P600 prezentata la Photokina 2014”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.