Imprimantele Epson va ajuta sa reduceti cheltuielile cu printarea

Cum spuneam anterior Epson a lansat în România opt modele noi în noua categorie a imprimantelor și multifuncționalelor dotate cu sistem de reîncărcare cu cerneală (ITS), țintind companiile mici și mijlocii și utilizatorii casnici.

imprimanta epson its
epson L355

Noile imprimante aduc avantaje pe piața printing-ului prin costuri foarte mici și volume mari de imprimare ajungând la 10 lei pe 1000 de pagini printate. În plus, noile modele monocrom folosesc cerneală pigment cu uscare rapidă şi rezistentă la apă.

România este cea mai mare piața din regiune (CEE) pentru imprimantele cu sistem de reîncărcare cu cerneală denumită ITS – ink tank system.Epson va înlocui denumirea CISS cu ITS (ink tank system, adică sistemul tancului de cerneală).

„În 2013 ne vom concentra pe segmentul companiilor mici și mijlocii unde am identificat cel mai mare potențial de creștere a business-ului, pentru care vom oferi atât echipamente dedicate, cât și soluții integrate de printare. De aceea, extindem gama de imprimante cu reîncărcare de cerneală cu noi modele de multifuncționale care răspund nevoilor complete ale mediilor de lucru, având opțiuni complete de conectivitate la rețea și care oferă un cost de printare substanţial redus, la un volum ridicat de documente – până la 12.000 de pagini alb negru şi 6.500 de documente color, cu cantitatea de cerneală iniţială”, a declarat Simona Decuseară, National Sales & Marketing Manager Epson România. “Noua gamă de produse, dar și parteneriatul cu distribuitorii naționali și retailerii locali ne fac încrezători în succesul noilor produse.”

simona decusear
Simona Decuseara

Aşa cum spunea Alina Silvestru, Channel Marketing Coordinator, Epson Romania, noua linie de produse Epson cu tehnologie ITS foloseşte sticluțe cu cerneala în loc de cartușe, iar cea mai mica sticluță de cerneală are 70ml ceea ce este deajuns pentru printarea a 2000 de pagini (după spusele companiei).

alina silvestru epson romania
Alina Silvestru

Imprimanta se configurează în trei paşi simpli: trebuie doar să turnaţi cerneala în rezervor, să porniţi imprimanta şi să încărcaţi sistemul de cerneală. Duzele fără scurgeri ale recipientelor asigură o încărcare curată şi fără probleme.

Compania livrează fiecare imprimantă cu doua sticluțe de 70ml de cerneala neagra și alte 3 sticluțe cu 70ml fiecare pentru printare color. Asta ar trebui să ajungă pentru 4000 de pagini alb-negru și 6000 de printuri color. Fiecare sticluță cu cerneală pentru imprimantele Epson costă 30 lei.
Trebuie subliniat că vorbim de imprimante destinate celor ce au nevoie de un volum mediu/mare de printare color sau monocrom.

Pentru companiile mici și mijlocii
L550, L355 şi L300 sunt destinate pentru companiile mici care doresc să reducă costurile de imprimare fără să sacrifice calitatea.

sticluta epson
Epson ITS

Modelele M100, M105 şi M200 se adresează, de asemenea, atât companiilor mici şi mijlocii, dar folosesc cerneală pe bază de pigmenţi cu uscare rapidă şi rezistenţă la apă.

cerneala epson rezistenta la apa
cerneala rezistenta la apa

Cantitatea de cerneală iniţială permite printarea a 11.000 pagini, pe urmă costul reîncărcării fiind unul foarte avantajos: de doar 10 lei la 1000 de pagini.

Pentru utilizatorii casnici
Epson L210 şi L110 sunt ideale pentru studenţii şi pentru persoanele care lucrează de acasă şi care doresc să menţină preţurile de imprimare la un nivel scăzut.

imprimanta pentru acasa
epson L110

Imprimantele Epson au o garanţie de 12 luni (sau 15.000 de pagini pentru L110 şi L210, 30.000 de pagini pentru L300, L355 şi L550, respectiv 50.000 de pagini pentru M100, M105 şi M200), cu asistenţă completă pentru clienţi.

În prezent produsele Epson sunt aduse în România de cinci distribuitori: Network One Distribution, Smart IT, MB Distribution, Despec şi Scop Computers, cărora li se adaugă un retailer care face achiziţii direct (Altex) şi un distribuitor specializat (Dacora Print).

Volumele de imprimare/costurile per pagină menţionate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea imprimării modelelor de testare, prevăzute de standardul ISO/IEC24712. Volumele de imprimare/costurile per pagină menţionate NU se bazează pe standardul ISO/IEC24711. Volumele de imprimare/costurile per pagină menţionate pot varia în funcţie de imaginile pe care le imprimaţi, de tipul de hârtie pe care îl utilizaţi, de frecvenţa imprimărilor şi de condiţiile de mediu, cum ar fi temperatura

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.