Inapoi la scoala – promotii la echipamente sportive de la Decathlon

Deși 2020 s-a dovedit un an complicat, totuși majoritatea copiilor se vor întoarce la școală, indiferent de scenarii, culori sau ce-or mai inventa autoritățile. Pentru Back to School 2020, Decathlon a pregătit numeroase oferte pentru echipamente sportive ce merită verificate.

inapoi la scoala promotii reduceri Decathlon
Inapoi la scoala, inapoi la sport – echipamente sport Decathlon

La prima vedere ați putea crede că această postare s-a îndepărtat de subiectul principal: fotografia. Dar oare așa să fie? Ei bine nu, cel puțin eu cred că trebuie să practicăm sportul încă de mici, ca să avem o viață mai sănătoasă și chiar cei pasionați de fotografie trebuie să țină cont de acest fapt.

Așadar, ați pregătit copiii/nepoții pentru școală? Dacă mai aveți de făcut cumpărături, atât magazinele cât și site-ul Decathlon sunt pregătite cu promoții la multe produse utile celor mici.

Sper că cei din conducerea grădiniței, școlii sau a liceului vor găsii soluții și pentru orele de sport în aceste condiții mai complicate, pentru că trebuie să recunoaștem faptul că viața modernă reușește să ne transforme în persoane sedentare.
Împotriva sedentarismului ar trebui să luptăm activ dacă vrem să fim sănătoși și să ne educăm copii să îndrăgească și sportul. Le va prinde bine mai târziu, în viață.

Înapoi la școală, înapoi la sport – echipamente sportive de la Decathlon

Prin campania Back to school, Decathlon oferă celor interesați echipamente sportive de cea mai bună calitate la prețuri foarte bune.
Nu cred că are rost o prezentare a firmei Decathlon, fiind un brand recunoscut și apreciat, ale cărui produse au un raport calitate/preț foarte bun.

drmax.ro

Acum vă prezint doar 3 propuneri de echipamente sportive utile celor care merg la școală, la prețuri accesibile. Desigur, pe site-ul Decathlon veți găsi multe alte echipamente pentru aproximativ 70 de sporturi, din care să alegeți ceea ce considerați că se potrivește cel mai bine nevoilor voastre.

1. Încălțăminte sport – alergare

promotii reduceir incaltamine sport copii decathlon
Decathlon – incaltaminte sport copii

Nu doar la orele de sport este utilă încălțămintea sport. Copii, adolescenții au multă energie care trebuie folosită cumva. Încălțămintea sportivă are avantajul că este este gândită și fabricată în așa fel încât să absoarbă șocurile și să aibă crampoane antiderapante. Astfel accidentele pot fi evitate.

2. Rucsacuri

poza fotografie produs rucsac Decathlon fain
rucsac – promotii Decathlon

Părerea mea este că un rucsac este mai rezistent decât un ghiozdan, iar unele rucsacuri au un design foarte plăcut. Alt avantaj al rucsacului este că poate fi folosit cu alte ocazii (o excursie cu clasa, o drumeție cu familia, etc).

3. Treninguri pentru copii

fotografie trening fete baieti oferta reduceri Decathlon
treninguri pentru copii

Din oferta abundentă, mi-a atras atenția treningurile care absorb transpirația, ca de exemplu acest model sau pentru băieți acesta

Voi știați că majoritatea produselor vândute în magazinele Decathlon au garanție 2 ani de la data cumpărării?

Back to School – Înapoi la școală – echipamente sportive de la Decathlon găsiți pe tot parcursul anului, nu numai în această perioadă. Merită să verificați promoțiile Decathlon. Iată ce alte categorii de produse sunt incluse în campania Decathlon Back to School:

Balet

Mingii baschet

Ochelari înot

Încălțăminte tenis copii

Încălțăminte drumeție

Încălțăminte alergare copii

Sper ca selecția de astăzi să vă fie de folos și succes în noul an școlar.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

PS: Dacă îţi sunt utile informaţiile poţi susţine blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile sau bannerele din articol. Voi primi un mic comision din valoarea comenzii. Acest lucru nu afectează în nici un fel prețul plătit de tine. Îţi mulţumesc pentru suport!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.